Gran Canaria – Mornar: Analiza utakmice

Milos
13 siječnja, 2021
609 Views
košarka tipovi

Danas, naša košarkaška analiza i tip, dolazi iz EuroCup takmičenja, gde će se u jednoj nadamo se efikasnoj utakmici sastati ekipa koja je razočarala u dosadašnjem toku sezone, ali koja definitivno ima kvalitet za više, Gran Canaria i Crnogorska ekipa Mornar Bar. Imajući u vidu kako su ove ekipe igrale u prvom delu sezone, kao i na činjenicu koliko su se pojačale, smatramo da postoji odličan value na jednom marketu.

Domaća ekipa, je prvi deo takmičenja u EuroCup takmičenju završila sa skorom od 8 pobeda i 2 poraza i bili su prvi u svojoj grupi sa Cedevita Olimpijom, Trentom, Nanterre, Bursaspor i Promitheasom. Malo slabije igraju u ACB ligi, ali jasno je da je forma u usponu. Ekipa trenera Fisac Porfija igra kao i obično vrlo brzu košarku i na svom terenu su vrlo nezgodni.

Njihovi protivnici, ekipa Mornar Bar je prvi deo sezone završila sa skorom od 5 pobeda i 5 poraza u vrlo nezgodnoj grupi sa Boulogne, Unicaja Malaga, Budućnost, Ulm i Brescia. Oni fantastično igraju u okviru regionalnog prvenstva ABA Liga, a tokom ove kratke pauze su se dodatno pojačali. Tim je jači za iskusnog PG Gordića, koji je došao iz Partizana. Mornar je sad prilično popunjen na svim pozicijama, a oni takođe forsiraju brzu košarku sa puno poseda.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ostavljaju prostora na mnogim marketima, od totala, preko hendikepa. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na Mornar, stoga mi ćemo odigrati Mornar +7.5 HC (da Mornar ne izgubi sa više od 8 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos