Greuter Furth – Sandhausen: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Stiže nam još jedan vikend i šta lepše nego igrati neke zanimljive utakmice koje su raspoređene na petak, kao zagrevanje pred subotu i nedelju. Radna nedelja je bila puna uspona i padova, ali tako je to sa sportskim klađenjem, koje se sastoji od dobrih, ali i loših serija, što se popularno među kladioničarima zove varijansa. Mi se trenutno nalazim u negativnoj varijansi, pošto nikako da uđemo u pobedničku seriju, što smatramo da bi se moglo desiti ovog vikenda. Prva utakmica koju tipujemo se igra u okviru Druge Nemačke Lige, gde na stadionu SportPark Ronhof Thomas Sommer, sastaju domaća ekipa Greuter Furth i gosti, ekipe Sandhausena.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na 7-oj poziciji šampionata, a od nastavka sezone imaju dve nerešene i jedan poraz. Na domaćem terenu igraju sasvim solidno jer imaju 7 pobeda, 2 nerešene i 5 poraza, uz 21 postignut i 19 primljenih pogodaka. Oni u proseku igraju utakmice sa 2.79 golova po utakmici, ali na domaćem terenu tačno 57.1% utakmica se završava sa tri ili više pogodaka. Međutim, ono što nam je jako znaimljivo je činjenica da tokom ove sezone oni su odigrali čak 11 utakmica sa tačno dva pogotka.

Njihovi protivnici, ekipa Sandhausena se nalazi u donjem delu tabele, tačnije na 11-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone igraju prilično loše, pošto imaju samo 3 pobede, 5 nerešenih i 6 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 19 primljenih golova. Oni u proseku igraju utakmice sa 2.48 golova po utakmici, ali je taj prosek niži na gostovanjima gde se 78.6% utakmica zvršava sa dva ili manje pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali niko od bitnih igrača nije povređen, te ove vesti nemaju previše uticaja na naš pick.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 15 puta, i rezultati su na strani domaćih, koji su pobedili 6 puta, 7 puta je bilo nerešeno, a samo 2 puta je pobedila gostujuća ekipa. Što se golova tiče, na poslednjih 7 susreta 4 puta je viđeno manje od tri pogotka što je lep trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su znaju da odigraju utakmice sa malo golova, a pogotovo Sandhausen je prilično tvrda ekipa na gostovanjima gde u proseku veliki broj under utakmica, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu manje od tri pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.98 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news