Greuther Furth – Holstein Kiel: Analiza utakmice

Milos
22 veljače, 2021
493 Views
nogomet tipovi

Ponedeljak je uvek dan kada nema puno utakmica u ponudi, ali ipak postoji određeni broj utakmica koje su dovoljno zanimljive da bi se mogao naći jedan pik koji je vredno igrati. Nama se posebno sviđa utakmica koja se igra u okviru Nemačke Druge Lige, koja liga je vrlo teška za tipovanje, jer svako kolo dođe do određenih iznenađenja. Na stadionu Sportpark Ronhof Thomas Sommer u Furthu, igraju domaća ekipa Greuther Furth i gosti Holstein Kiel. Imajući u vidu kvalitetu ovih momčadi, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Domaća ekipa, Greuther furth se trenutno nalazi na 4-toj poziciji tabele, a na domaćem terenu imaju solidan rekord od 5 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 18 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Oni spadaju u red efikasnijih ekipa ovog šampionata, pošto u proseku igraju utakmice sa 3.10 golova, a 60% njihovih domaćih utakmica dolazi u 3+. Ipak, na poslednjih 5 utakmica su samo dva puta išli u 3+, što nam pokazuje da kako se prvenstvo bliži kraju, oni igraju sve više na rezultat.

Sa druge strane Holstein Kiel je trenutno na 3-oj poziciji sa istim brojem bodova kao i prve dve ekipe na tabeli (Hamburger i Bochum). Oni na gostovanjima imaju neverovatan rekord ove sezone sa 6 pobeda, 4 nerešenih i 0 poraza, uz gol razliku od 17 postignutih i samo 5 primljenih golova. Oni u proseku igraju na 2.60 golova po utakmici ali na gostovanjima ove sezone samo 20% njihovih utakmica ide u 3+, što je pokazatelj da igraju na kontra napad i da čekaju svoju priliku.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale svega 7 puta u oficijalnim mečevima, rezultati su totalno izjednačeni, a najviše puta je viđeno da igraju nerešno.

Predlozi za tipovanje

Kako je krenulo da se zahutkava borba za promociju, igra se mnogo više taktički. Stoga, naš predlog je da se odigra Under 2.5 Goals (da obe ekipe NE postignu više od tri gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 2.07 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos