Groningen – PEC Zwolle: Analiza utakmice

tipovi i analize

Holandska liga je oduvek bila zanimljiva liga za klađenje, ako izuzmemo klađenje na velike timove, gde su kvote mizerne i gde nema apsolutno nikakvog value-a igrati na te niske kvote. Iako do sada nismo tipovali na utakmice Holandskog prvenstva, to ne znači da ne pratimo šta se dešava u ovoj interesantnoj ligi. Danas na stadionu Hitachi Capital Mobility u Groningenu, sastaju se istoimena domaća ekipa i ekipa PEC Zwolle-a, koje ekipe nisu dobro krenule u ovaj šampionat.

Ekipa Groningena je jedna od manjih ekipa Holandskog prvenstva, ali oni su poznati po odličnoj omladinskoj školi, kao i o sasvim solidnom scoutingu koji rade, te vrlo često imaju neke odlične mlade igrače, koji kasnije izrastu u prave igrače evropskog i svetskog ranga. Luis Suarez, Virgil Van Dijk, Arjen Robben i Dusan Tadić, samo su neki od igrača koji su napravili svetske karijere a počeli su u Groningenu. Ipak, ova sezone nije dobro krenula za zeleno – bele, te oni na prvih pet mečeva imaju omer od jedne pobede, jedne neodlučene i tri poraza.

1xbet bonus

PEC Zwolle sa druge strane ima jednu utakmicu više i jednu pobedu više, pošto na šest mečeva imaju dve pobede, jednu neodlučenu i tri poraza takođe. Ono što je prepounatljivo za ekipu PEC Zwolle-a je to da oni igraju neku vrstu totalnog fudbala bez ikakvih kalkulacija, te je nakon šest mečeva publika na njhovim mečevima videla u proseku 4.50 golova. To ih čini jednom od zanimljivijih ekipa za gledanje, pošto se nikad ne zna kakvog će raspoloženja izaći na teren.

Očekivani sastavi

Trener domaćih ima par problema sa sastavom tima, pošto ne može da računa na povređene Gudmundssona i Memiševića. Sa druge strane trener PEC Zwolle-a ima pravu malu bolnicu u svom timu te neće moći da računa na sledeće igrače: Reijnen, Nakayama, van Crooij, van Polen, Lam i van Duinen. Dakle, sa strane sastava timova, Groningen se nalazi u boljoj situaciji u svakom slučaju, plus igraju na domaćem terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale čak 23 puta do sad, a domaća ekipa Groningena je imala više uspeha u međusobnim duelim, pošto je pobedila na 12 susreta, dok je pet puta bilo neodlučeno, a šest puta je ekipa PEC Zwolle izlazila kao pobednik.  Kada se gledaju golovi na tim utakmicama, primetili smo da je na poslednjih sedam susreta čak pet puta bilo viđeno tri ili više golova što je svakako zanimljiv trend koji bi se trebao ispratiti, pogotovo imajući u vidu kvotu koja je ponuđena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako igraju obe ove ekipe, kao i činjenicu da PEC Zwolle igra vrlo atraktivne i efikasne utakmice ove sezone, ted a se na njihovim utakmicama vidi u proseku 4.50 golova, smatramo da je odlična opklada na ovom susretu odigrati Over 2.5 goals (više od dva gola da budu postignuta na utakmici), koja oklada se plaća odličnom 1.85 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Smatramo da je ovo veliki value, pogotovo što se u Holandskom prvenstvu retko kad može naći Over opklada sa tako dobrom kvotom.

1xbet bonus

Relevant news