Guabira – Atletico Palmaflor Vinto: Analiza utakmice

Milos
8 prosinca, 2020
362 Views
nogomet tipovi

Sve više utakmica ćemo tipovati iz Bolivijske Prve lige, iz prostog razloga što se igra u strašnom tempu, a čini nam se da kladionice baš ne gledaju sve mečeve, nego na slepo postavljaju kvote, pa se svakog dana može pronaći po koja kvota ili linija koje nisu baš tačne i precizne. Danas, naša analiza i tip, biće na jednoj utakmici ovog šampionata, gde se u gradu Montero na stadionu Gilberto Parada, sastaju domaća ekipa Guabire i gosti iz Cochabambe, Atletico Palmaflor Vinto.

Domaća ekipa, koja je bazirana u gradu Montero koji se nalazi na 300 metara nadmorske visine (što će biti važno za pik), ima prosečnu sezonu iza sebe, pošto se trenutno nalaze na 9-toj poziciji šampionata, sa vrlo solidnim rekordom na domaćem terenu gde imaju 4 pobede, 1 nerešenu i 2 poraza. Od kada je ponovo počeo šampionat zabeležili su prvo dva poraza (Always Ready – koji je u fantastičnoj formi i Jorge Wilstermann – koji je Copa Libertadores tim), da bi potom napravili odličan rezultat u prošlom kolu pobedom na gostovanju protiv ekipe Oriente Petrolero rezultatom 3-2.

Njihovi protivnici, ekipa Atletico Palmaflor Vinto dolazi iz grada Cochabamba koji se nalazi na 3.600 metara nadmorske visine, čija je glavna snaga domaći teren na ko move sezone imaju 8-1-0 rekord ove sezone. Na gostovanjima sa druge strane imaju 0-1-6 rekord što pokazuje da su prilično loši gosti. Pored toga, gledali smo sve njihove utakmice od restarta šampionata i oni progresivno padaju u formi. Realno niti u jednom meču nisu dominirali, a jedino su razbili mučeni San Jose, dok su srećno dobili reserve Bolivara, a izgubili od Royal Pari na gostovanju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada u istoriji i Vinto je dobio taj meč rezultatom 2-0.

Predlozi za tipovanje

Ekipa Vinta jako lošu formu pokazuje, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Guabira ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 2.40 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos