Guabira – Bolivar: Analiza utakmice

tipovi i analize

Februar je mesec kada počinju da se igraju novi šampionati na Južno Američkom kontinentu. Bolivijska liga je jedna od nama omiljenih liga još od pre desetak godina, ali postoji nekoliko problema sa istom. Naime u našim prognozama i analizama mi se uvek trudimo da damo predlog koji je realno moguće pratiti, a marketi na ovoj ligi su ponekad niski. Iz tog razloga smo čekali da se market stabilizuje i odlučili da igramo jednu opkladu koja je isključivo moguća za igranje u kladionici Bet365. Ovo iz razloga št igramo takozvanu “bet builder” opkladu, gde je kladioničar u mogućnosti da sam bira koje će opklade iz istog meča staviti. Mi spajamo dve opklade kako bi dobili jednu vrlo primamljivu kvotu, na ishod koji je nama izvestan.

Domaća ekipa, Guabire, trenutno se nalazi na 12-toj poziciji nakon četiri susreta sa samo jednom pobedom i čak tri poraza. Jasno se vidi ove sezone da oni trenutno nemaju dovoljno kvaliteta da bi se borili za sam vrh i da je realnije da završe negde na sredini tabele. Oni su generalno ekipa koja nikada nije dominirala Bolivijskim šampionatom, nego generalno igraju marginalnu ulogu. Domaći teren im takođe nije preterano “vruć”, te se može očekivati da Bolivar pobedi na ovoj utakmici.

Sa druge strane, gosti, ekipa Bolivara su jedna od dve najjače ekipe u ovom šampionatu već godinama zajedno sa ekipom The Strongesta i Jorge Wilstermanna. Kao i svake, tako i ove godine jedini cilj je osvajanje prvog mesta i kvalifikacije za Copa Libertadores. Ono što je posebno pozitivno kod Bolivar ana ovoj utakmici je činjenica da im je prijao period odmora od 10 dana, pošto su se čak tri igrača oporavila od povreda i trener Claudi Vivas može da računa na njih.

Očekivani sastavi

Domaći nemaju većih problema sa sastavom tima, a najavljen je u startnih 11 i bivši igrač Bolivara, veznjak Bejerano. Sa druge strane u tim Bolivara vraćaju se bitni igrači Oscar Ribera, Marcos Riquelme i Juan Carlos Arce.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe igrale su do sada 30 puta i domaći su pobedili na samo osam susreta, dok je tri puta bilo nerešeno, a Bolivar je pobedio na 19 susreta. Sve ukazuje na to da bi Bolivar morao na ovom meču da pobedi i danas.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora za klađenje na ovom posebnom marketu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bolivar to win and O2.5 goals na Bet Builder opciji, koja opklada se plaća solidnom 2.10 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news