Guabira – The Strongest: Analiza utakmice

Milos
26 prosinca, 2020
361 Views
nogomet tipovi

Juče smo imali odličan „bounce back“ posle katastrofaklno lošeg čitanja marketa na utakmici između Bloominga i Guabire. Naime, na toj utakmici je sve smrdelo od glave, ali mi smo verovali da će domaća ekipa odigrati pošteno što se nije dogodilo. Ipak, Arsenal i Chelsea su odigrali efikasnu utakmicu i doneli nam profit juče. Danas, među našim analizama i tipovima vraćamo se Bolivijskom šampionatu, gde je ostalo još tri kola do kraja, a poslednje kolo će se igrati simbolično 31.12. ove godine. Nastavljamo da igramo na utakmice Guabire, iako i ova utakmica smrdi na daleko.

Domaća ekipa, Guabire nalazi se na sredini tabele, ali oni se bore za kvalifikacije za Copa Sudamericana. Na domaćem terenu ove sezone imaju vrlo solidan rekord od 8-1-2 i 21 postignutog gola i 11 primljenih. Što se tiče trenutne forme, oni u poslednjih 5 utakmica imaju odlične rezultate pošto su dobili čak četiri susreta, od toga sva tri na domaćem terenu.

Što se tiče gostiju, oni se bore za titulu sa ekipom Bolivara, koji ima jedan bod više. Ono što je prosto neverovatno je činjenica da je The Strongest najefikasnija ekipa šampionata, koja pritom ne igra dobro na gostovanjima. Oni ove sezone imaju 3-2-6 rekord uz 20 postignutih i 23 primljena pogotka. Njima je ova utakmica izrazito bitna, jer eventualnim porazom gube velike šanse da osvoje ovaj deo prvenstva.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, ali sasvim je sigurno da će na teren izaći najboljih 11 u datom trenutku.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 27 puta i rezultati su prilično na strani The Strongesta, pošto je domaća ekipa pobedila na 6 susreta, 1 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 20 mečeva. Što se tiče golova postoji odličan trend, pošto je na poslednjih 7 susreta, čak 6 puta viđeno 4 ili više pogodaka (6-2, 1-5, 4-0, 1-2, 5-0, 6-0).

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati konačan ishod, jer se kvota čini kao zamka, a linija na golove je postavljena na 3 što je prihvatljivo, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više na ovoj utakmici), koja opklada se plaća odličnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos