Guangzhou Evergrande – Henan Jinaye: Analiza utakmice

Milos
21 rujna, 2020
372 Views
nogomet tipovi

Nastavlja se jedna od nama najomiljenijih fudbalskih  liga koje volimo da tipujemo, Kineska Super Liga i smatramo da postoji jedna odlična opklada u utakmici koja se igra u ranom jutarnjem terminu od 9,00 časova, na stadionu Dalien Sports Center u Dalienu, gde ekipa Evergrande dočekuje ekipu Henan Jinaye. Imajući u vidu kako igraju ove dve ekipe zaista smatramo da bi ovde teško moglo da bude vatre i da će favorit odraditi posao lagano. Stoga naš tip i analiza će se zasnivati na činjenici da ćemo gledati najbolji napad i možda najslabiju odbranu Kineske Super Lige.

Domaća ekipa Evergrandea se nalazi na prvoj poziciji Grupe A sa devet pobeda, jednom nerešenom i jednim porazom na 11 odigranih utakmica i impresivnom gol razlikom od 27 postignutih i samo 9 primljena pogotka. Ekipa Fabia Cannovara i ove godine izgleda kao kaznena ekspedicija, a na samom početku sezone u posebno dobroj formi su Paulinho i Talisca. Naravno, ovo nije ni čudno, pošto je Evergrande svakako jedan od največih favorita za titulu ove sezone.

Njihovi protivnici, ekipa Henan je ubedljivo najlošija ekipa u Grupi A, sa najlošijom odbranom. Oni su na dosadašnjih11 susreta zabeležili samo jednu pobedu, tri nerešene i čak sedam poraza, uz mršavu gol razliku od 13 postignutih i čak 27 primljenih golova. EKipa trenera Yang  Yia nikako nije uspela da pokaže ni mrvu kvaliteta ove sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 27 puta i rezultati su apsolutno na strani Evergrandea. Domaćin je pobedio 18 puta, 3 puta je bilo nerešeno i Henan je pobedio 6 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, ali takođe, kada Evergrande pobeđuje onda dobija sa minimum dva gola razlike.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Evergrande je kvalitetnija ekipa, a Henan zaista ne izgleda najbolje na terenu, niti taktički, niti po fizičkoj spremi, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Evergrande -1.5 AH (da Evergrande pobedi sa više od jednog gola razlike, a ova igra nažalost  ne postoji u lokalnim kladionicama), koja opklada se plaća odličnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos