Guangzhou R&F – Jiangsu Suning: Analiza utakmice

Milos
9 kolovoza, 2020
374 Views
nogomet tipovi

Nedelja nam nudi nekoliko interesantnih  utakmica, te će danas biti malo više tipova i analiza nego što ste navikli, ali smatramo da obe utakmice zaslužuju da se zovu Tip Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa dolazi iz Kineske Super Lige, popularne CLS, gde se na stadionu Dalien Pro Soccer Academy, se sastaju ekipe Guangzhou R&F i Jiangsu Suning. Imajući u vidu da se sve utakmice igraju na samo dva stadiona, zbog situacije sa korona virusom, ni jedna ekipa nema prednost domaćeg terena, te se i te stvari moraju uzeti u obzir prilikom odabira pikova i kladioničarskih marketa u Kineskoj ligi.

Domaća ekipa Guanghzhou R&F nije krenula dobro u ovo prvenstvo, pošto su u prva dva kola doživeli dva teška poraza, bez da su postigli i jedan gol, a u trećem kolu su odigrali samo 1-1 protiv skromne ekipe Henan. U toj utakmici je viđen veliki broj šansi, ali nažalost i po nas, koji smo igrali da će biti više od dva gola, ostalo je nerešeno.  Ono što je vidljivo na ovoj ekipi je da oni igraju prilično dobro, da su dobra ekipa sveobuhvatno, ali da trenutno nemaju nimalo sreće.

Njihovi protivnici, ekipa Suninga, je krenula mnogo bolje u ovu sezonu, pošto oni imaju dve pobede od 4-3 protiv Henana i 2-1 protiv Dalien Pro, dok sus a Lunengom odigrali 0-0. Oni su ultra ofanzivna ekipa koja ima vrlo brze napadače, te zaista smatramo da nema ekipe koja može lako da se odbrani protiv dinamičnog napada Suninga, koji predvode Alex Teixeira i veteran Eder.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima, mada u ekipi Suninga dva domaća igrača su povređena.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 23 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, ekipa R&F je pobedila 7 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 6 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Over igri, jer je 5 od 7 poslednjih susreta završeno sa više od dva gola, a na 11 od 14 poslednjih utakmica je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da se radi o tek četvrtom kolu da imamo susret dve ekipe koje nikako ne znaju da se brane, kao i činjenica da obe ekipe imaju vrlo dobre napadače, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Za one koji vole da igraju veće kvote, predlažemo da probaju čistu pobedu ekipe Guanghzhou R&F koja se plaća fantastičnom kvotom 5.25, kao i igru Zahavi to score koja se plaća odličnom kvotom 1.80.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos