Guangzhou R&F – Shenzhen: Analiza utakmice

Milos
29 kolovoza, 2020
459 Views
nogomet tipovi

Subota nam nudi dosta interesantnih utakmica, te što se tiče naših tipova i analiza jedna utakmica koju ćemo tipovati i koju možemo nazvati Tip Dana dolazi iz nama omiljene Kineske Super Lige, popularne CSL. Utakmica koja nam se sviđa igra se na stadionu Dalian Sports Center u Dalianu, sastaju ekipe Guanghzhou R&F i Shenzhen. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju, smatramo da postoji odličan value na jednom marketu.

Domaća ekipa ekipa Guanghzhou R&F se nalazi na poslednjem mestu tabele, ali ono što je simptomatično kod njih je neverovatni manjak sreće koji su imali na nekim utakmicama do sada. Na primer na prošlom meču protiv Lunenga nisu igrali nimalo loše do momenta kada su primili gol i onda je nastupio potop, jer su primili 4 gola u svega desetak minuta. Zahavi igra odlično, ali nikako nema podršku ostalih stranaca, kao što su Dembele i Renatinho. Ipak, smatramo da je realno da na ovom meču gosti postignu makar jedan pogodak.

Njihovi protivnici, ekipa Shenzhena se nalazi na petoj poziciji sa istim brojem bodova, ali sa boljom gol razlikom u odnosu na ekipu R&F. U poslednje dve utakmice su pokazali zavidan uspon forme, jer su prvo pobedili Dalian PRO rezultatom 3-2 i onda remizirali protiv ekipe Suninga rezultatom 1-1. Kamerunski napadač Mary igra fantastično i postigao je već 6 pogodaka iz 7 susreta.

Očekivani sastavi

Tek ujutru će biti izbačeni sastavi timova, neposredno pred meč, ali to i nije bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 21 put, i rezultati su prilično izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 4 puta, nerešeno je bilo 10 puta, a gosti su pobedili 7 puta. Što se tiče golova na poslednjih sedam susreta je bilo izrazito mnogo golova te su išli u Over 4 od 7 puta.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da je ovde najbolje igrati na golove sa obe strane, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postinu pogodak i da bude više od dva gola na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos