Guarani – CRB: Analiza utakmice

MilosNS
13 srpnja, 2021
484 Views
guarani vs crb

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Već smo vas navikli da igramo utakmice koje se igraju u okviru raznih Brazilskih liga, pa tako i ovog puta igramo jedan susret u okviru Brazilske Serie B, gde se sastaju ekipe Guarani i CRB.

Guarani

Guarani je ekipa koja se godinama takmiči u Serie B i nikako ne uspevaju da naprave iskorak ka višem rangu takmičenja. Tako su počeli i ove sezone, pošto se nalaze na sredini tabele, a rezultati im idu od sjaja do očaja. Nakon deset odigranih susreta imaju četiri pobede, četiri nerešene i dva poraza, ali ono što je interesantno kod njih je činjenica daigraju prilično efikasne utakmice, te da postižu, ali i primaju dosta pogodaka.

CRB

Sa druge strane CRB je jedna od onih jo-jo ekipa koji se kreću od Serie C do Serie B i nazad. Međutim ove sezone su počeli prilično dobro, što je iznenađujuće. Do sada su imali pet pobeda, dve nerešene i tri poraza, a takođe spadaju u jednu od efikasnijih ekipa.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa što bi bilo posebno interesantno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su dosta puta igrale jedna protiv druge i rezultati su mešoviti, kako konačnih ishoda, tako i golova.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve odlične ekipe na terenu, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.