Guarani vs. Ameliano: Tipovi, savjeti i kvote 23.06.2022.

Dusan
23 lipnja, 2022
547 Views
Guarani vs. Ameliano

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Domaći tim se nalazi u odličnoj formi u poslednje vreme, a priliku da nastavi ovu seriju pozitivnih rezultata imaće u četvrtak od 23:00, kada im u goste stiže ekipa Ameliano-a.

Guarani

Guarani je pre više od mesec dana izgubio svaku nadu da se može umešati u borbu za titulu i plasman u grupnu fazu Copa Libertadores-a, tako da je preostali deo sezone praktično revijalnog karaktera za njih.

Ipak, to ih nije sprečilo da u poslednje vreme poprave formu, i zahvaljujući tome su uspeli da pobegnu iz donjeg dela tabele, i ovaj meč dočekuju na četvrtoj poziciji sa dvadeset osam osvojenih bodova nakon devetnaest odigranih utakmica.

Kao što smo već pomenuli, na prethodnih pet mečeva u domaćem šampionatu su zabeležili četiri pobede i jedan remi, uz fantastičnu gol razliku od dvanaest postignutih i samo dva primljena gola.

Nema nikakve sumnje da će želeti da nastave u istom ritmu, a domaći teren i velika podrška sa tribina će im biti dodatni „vetar u leđa“, iako praktično nemaju nikakvih ozbiljnijih takmičarskih motiva, obzirom na veliki zaostatak u odnosu na vodeće timove na tabeli.

Ameliano

Gostujući tim se za sada nije proslavio, što najbolje pokazuje podatak da su na devetnaest odigranih utakmica zabeležili četiri pobede, dva remija i trinaest poraza, što je bilo dovoljno za četrnaest osvojenih bodova i pretposlednju poziciju na tabeli.

Što se tiče trenutne forme, nalaze se u seriji od čak četiri meča bez trijumfa, a na prethodnih pet utakmica su primili deset golova, što najbolje dočarava njihove defanzivne kvalitete.

Kad već govorimo o defanzivi, ekipa Ameliano-a ima ubedljivo najlošiji defanzivni učinak u ligi, imajući u vidu da su do sada primili trideset pet golova, odnosno 1.84 prosečno po meču.

Zanimljiv je podatak da na gostujućim terenima do sada nisu odigrali nijedan meč koji je završen nerešenim rezultatom, tako da je evidentno da ekipa Ameliano-a igra bez ikakvih kalkulacija, i bez previše fokusa na defanzivni segment igre, što ekipe kao što je Guarani umeju itekako da kazne.

H2H

10.04.22 PD Ameliano – Guarani 0:1

Povrede i izostnaci

Nema značajnijih izostanaka.

Guarani vs. Ameliano Prognoza i Tip

Koeficijent na pobedu domaćeg tima u ovom trenutku iznosi oko 1.90, što je po našem mišljenju previše. Guarani igra veoma dobro na domaćem terenu, nalaze se u sjajnoj formi, a kada na to dodamo i činjenicu da njihov naredni protivnik ima najlošiji defanzivni učinak u ligi, koeficijent na pobedu domaćeg tima bi trebao biti najviše 1.40.

Mišljenja smo da su ovog puta kladionice pogrešile, i da će Guarani bez većih problema pokazati da je mnogo kvalitetnija ekipa u ovom trenutku.

23.06.2022 23:00

TIP: BET BUILDER

Under 3 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Over 2 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan