Guayaquil City – Independiente del Valle: Analiza utakmice

Milos
12 prosinca, 2020
374 Views
nogomet tipovi

Danas, naša analiza i tip, dolaze opet sa Južno Američkog kontinenta, ali ovaj put ostavljamo na kratko Bolivijski šampionat i selimo se u Ekvador, gde se igra redovno kolo i gde na jednoj utakmici postoji ozbiljan value za igranje. Naime, u gradu Guayaquil, na stadionu Christian Benitez Betancourt, ekipa Guayquil City dočekuje ekipu Independiente del Valle u utakmici koja bi mogla da bude izrazito zanimljiva kako za gledaoce, tako i za nas kladioničare.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 3-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu ove sezone imaju više nego solidne rezultate, jer su pobedili na 4 utakmice, 2 puta igrali nerešeno i niti jednom izgubili, uz gol razliku od 13 postignutih i 7 primljenih golova. Kako nisu igrali kontinentalno takmičenje bili su u mogućnosti da se u potpunosti fokusiraju na isto, što su i iskoristili.

Njihovi protivnici, ekipa Independiente DV se nalazi trenutno na 9-toj poziciji, iako po kvalitetu bi verovatno trebali biti na jednom od prva dva mesta uz Emelec i Barcelonu. Na gostovnajima ove sezone imaju 0-1-5 rekord, ali treba imati na umu da su oni dosta dugo igrali Copa Libertadores i da nisu stavljali prioritet nan eke domaće utakmice. U toku tog takmičenja, dosta igrača je zaraženo na meču protiv Flamenga, te je nakon toga usledio veliki pad forme i na kraju ispadanje iz Copa Libertadores. Međutim, čini se kao da su se vratili u formi i sada se očekuje njihov veliki povratak u domaćem šampionatu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 19 puta, a domaći su pobedili samo jedno, dok je nerešeno bilo pet puta, a gosti su dobili čak 13 susreta. Što se golova tiče, na poslednjih 7 utakmica, viđeno je 4 puta tri i više golova.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Postavljaju goste kao favorite, iako nisu uzeli više od jednog bod ana 6 gostovanja, stoga nećemo čačkati konačan ishod nego ćemo odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos