Gurani – Sao Paulo: Analiza utakmice

Milos
25 srpnja, 2020
303 Views
nogomet tipovi

Što se tiče nedeljne ponude utakmica koje će ući u naše tipove i analize možemo slobodno reći da će biti nekih malo većih kvota i zanimljivijih utakmica. Naime, u mnogim državama se završavaju šampionati i ima ekipe koje ne igraju ni za šta, dok njihovi protivnici moraju da se bore za titulu, evropu ili goli opstanak. Naravno, mi imamo teoriju da nekom mora i da ispadne iz lige, kao i da ne može svako da osvoji titulu, ali ipak neke informacije se moraju iskoristiti. Brazilska State prvenstva su ponovo krenula tek pre neku nedelju, ali imajući u vidu da se pre COVID – 19 pandemije igralo redovno, sada se neka prvenstva približavaju svom kraju. Na utakmici Brazilskog Paulista A1 šampionata imamo jednu neverovatno zanimljivu informaciju koju moramo iskoristiti!

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 2-oj poziciji svoje grupe, u kojoj je najbolja ekipa Red Bull Bragantina, a na trećoj poziciji se nalazi ekipa Corinthiansa. Samo prve dve ekipe idu dalje, te je ova utakmica biti ili ne biti za ekipu Guarani. Njima u nekim kombinacijama igra i nerešen ishod, ali idealno bi bilo da pobede Sao Paulo na ovom meču.

Njihovi protivnici, ekipa Sao Paula je već rezervisala svoje mesto u sledećoj rundi i ono što je dobra vest za ekipu guaranija, ali i za nas je činjenica da je trener ove ekipe Fernando Diniz izjavio da će na ovom meču sačuvati veliki deo svojih startera, pošto im ova utakmica ne znači ništa. Dva igrača su suspendovana, a trener je izjavio da će od startera igrati samo golman!!!

Očekivani sastavi

Trener domaćih nema problema sa sastavom tima, a trener Sao Paula je rekao svoje.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 20 puta, i rezultati su više na strani gostujućeg tima. Naime, ekipa Guarani je pobedila 2 puta, 7 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 11 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri ali mi nećemo igrati taj market.

Predlozi za tipovanje

Informacije koje imamo su čista ekskluziva i zato volimo da igramo utakmice Južne Amerike. Sami procenite koliko je ova informacija vredna, ali iz razloga koje smo naveli smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Guarani +0.5 AH (da Guarani ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos