Gwangju – Ulsan Hyundai: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Prošle nedelje nismo imali previše sreće sa utakmicoj Korejske lige, pošto je veliki favorit Ulsan Hyundai prosuo bodove kod kuće protiv jedne od slabijih ekipa u ligi. Danas „ponavljamo“ opkladu na njih pošto smatramo da su vrlo kvalitetna ekipa koja neće mnogo puta ove sezone gubiti bodove, kako na domaćem terenu, ali tako i na gostovanjima. U okviru 4-tog kola Korejske lige na stadionu Gwangju World Cup Stadiona, sastaju se ekipe Gwandjua i Ulsan Hyundai.

Domaća ekipa je u prva tri kola ostvarila sva tri poraza, redom od Seongnama (0-2), Seula (0-1) i Sangjua (0-1), što pokazuje da još nisu postigli pogodak u ovom šampionatu. Sasvim je jasno da im se prilično crno šiše ove sezone, a posebno je teško što im danas u goste dolazi jedna od najboljih ekipa šampionata, koja ima ogroman budžet, ekipa Ulsan Hyundai.

Gosti iz Ulsana još nisu našli svoju pravu formu, pošto su osim prvog kola kada su demolirali ekipu Sangjua kod kuće 4-0, da bi u drugom kolu na jedvite jade pobedili Suwon Bluewings 3-2, nakon što su gubili 0-2. U prošlom kolu su se dugo mučili, gubili, da bi na kraju uspeli da izvuku nerešeno 1-1 protiov slabašne ekipe Busan Park.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju baš previše problema sa sastavima timova pošto je početak prvenstva te se očekuje najboljih 11 sa obe strane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 17 puta i gostujuća ekipa ima mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 12 susreta, dok je jednom puta pobednik bila ekipa Gwangjua, a 4 pute je bilo nerešeno. Što se golova tiče, bilo je šarenih rezultata, te nema nekog određenog trenda.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da je na ovom meču najoblje odigrati da će Ulsan Hyundai izaći iz meča kao pobednik. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Ulsan Hyundai -0.75 AH (da Ulsan pobedi i pokrije -0.75 liniju Azijskog hendikepa), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.90 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news