Hacken – AZ Alkmar: Analiza utakmice

analiza utakmice

Danas u uzvratnim utakmicama Lige Europe igra se mnogo zanimljivih duela, a mi smo od svih tih utakmica izabrali jednu gde smatramo da je linija azijskog hendikepa i vise nego povoljna. Prije sedam dana u Nizozemskoj ove dvije ekipe su odigrale jednu prilično dosadnu utakmicu koja je završena bez pobjednika, nepopularnim rezultatom 0-0, te sada Hacken ima odličnu priliku da napreduje u sledeće kolo protiv renomiranog protivnika iz Nizozemske. Prijednost Hackena je svakako činjenica da njihovo prvjenstvo već uveliko traje, dok Nizozemska liga još nije krenula sa natjecanjem i ekipa AZ Alkmara nije u top formi.

Hacken kao što rekosmo već uveliko igra svoju nacionalnu sezonu i nakon 17 rundi nalaze se na 6-toj poziciji sa 30 bodova. Ono što odlikuje ovu momčad je da igraju prilično “tvrdo” te da njihove utakmice često završavaju sa malo zgoditaka. Momčad je sastavljena od uglavnom Švedskih nogometaša, uz dodatak nekoliko iskusnih stranaca, poput jednog od najboljih strijelaca ekipe, brazilca Paulinha. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od tri pobjede, dve neodlučene i dva poraza.

[mailmunch-form id=”805182″]

AZ Alkmar sa druge strane još nije počeo svoju sezonu i igrali su samo prijateljske susrete i može se reći da su daleko od prave forme. Ovog leta nisu mnogo menjali svoj igrački kadar, ali su doveli poznatog igrača sredine terena Jordi Clasie-a, što je sigurno ogromno pojačanje. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od dve pobjede, jedne neodlučene i čak četiri poraza, št svakako nije dobra forma.

Očekivani sastavi

Ova utakmica je vrlo bitna za obe momčadi i nema sumnje da će oba trenera izvesti svoje najbolje igrače na teren. Ono što je sigurno je to da će za AZ Alkmar debitovati gore pomenuti Clasie, kao i da će u timu biti Guus Til za koga se priča da bi mogao pojačati redove Spartaka iz Moskve u narednih nekoliko dana.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale do sada samo jedan put, prošle nedelje, te se ne može govoriti o nekim izraženim trendovima. Ipak, ako uporedimo rezultate ove dve momčadi videćemo da je ekipa AZ Alkmara dosta lutala tokom pripremnog perioda, ali takođe možemo primetiti da je Hacken ekipa koja ne bi trebala predstavljati poseban problem motiviranoj Nizozemskoj ekipi i pored činjenice da je u prvom meču bilo 0-0.

Predlozi za tipovanje

Ovde smatramo da je linija postavljena pogrešno, te naprosto moramo odigrati ovu okladu iako je AZ Alkmar daleko od prave forme. Smatramo da je razlika u kvaliteti velika i da bi Nizozemska ekipa morala iči u sledeće kolo. Iz tog razloga, smatramo da je najbolja moguća oklada ovde AZ Alkmar 0AH (AZ Alkmar sa 0 azijskom linijom), koja oklada se plaća solidnom 1.64 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni kako da odigrate ovu okladu, ili vas interesuje kako funkcionira azijski hendikep, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu, ovdje.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news