HAJDUK OBJAVIO VELIKU NOVOST ZA NAVIJAČE: Oni ga sprdaju!

Stex
16 svibnja, 2024
778 Views
slika: DeviantArt

Na društvenim mrežama, Hajduk je objavio značajnu novost za svoje navijače, nudeći pogodnost ili uslugu onima koji koriste platformu HDTV.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

“Gol notifikacije omogućuju korisnicima HDTV-a da trenutno budu obaviješteni o svakom pogotku Hajduka. Osim tekstualne informacije, korisnicima će biti dostupni i video snimci samih pogodaka. Ovom novom značajkom željeli smo omogućiti svim navijačima Hajduka, koji koriste HDTV, da budu u toku s događajima na terenu, čak i kada nisu fizički prisutni na stadionu ili pred ekranom”, poručili su s Poljuda, dodajući: “Nastavljamo s pripremom još nekih zanimljivih stvari.”

Međutim, reakcije navijača Hajduka bile su prigušene i sarkastične. Iako Hajduk ima 350 tisuća pratitelja na Facebooku i gotovo svaka njihova objava na toj društvenoj mreži potiče veliku aktivnost, ova obavijest o stvarno bitnom novitetu izazvala je tek reakcije od dvadesetak navijača, a većina nije bila pozitivno raspoložena. S obzirom na krajnje razočaravajuće rezultate Hajduka pred kraj sezone, kada su snovi o dvostrukoj kruni nestali, a ekipu su u ključnim utakmicama obilježili loši rezultati i ozljede, reakcije navijača na ovu vijest su u skladu s tim.

“Za ovo nam tribaju golovi.”

“Ako će ovakva igra biti i sljedeće sezone, neće nam mobitel baš zujati.”

“Ima li notifikacija za novog ozlijeđenog igrača?”

“Navodno je probna verzija bila puštena prije derbija (Dinamo x2, Rijeka), ali je bilo tehničkih problema, odnosno problema u realizaciji.”

“Odlično! Još da zabijamo štagod pa bi znali da radi, ovako će vjerojatno bit samo mit!”

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex