Hallescher – Braunschweig: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Bogami juče je bio katastrofalno loš pick, pošto smo tipovali više od dva gola na utakmici Nemačke 3. Lige između Uerdingena i Meppena, a em je utakmica završena rezultatom 0-0, em nije viđena na meču ni poštena šansa. Danas dajemo još jednu šansu ovoj ligi, pošto smatramo da kladionice ostavljaju previše prostora na market za golove u nekim match up situacijama koje pokazuju da bi golova moralo biti. Na stadionu ERDGAS Sportpark, sastaju se domaća ekipa Hallescher i gosti, ekipa Braunschweig.

Domaći sastav, se nalazi u nezavidnoj poziciji pošto su pre pause igrali loše, ali i na prvoj utakmici nakon pause nisu odigrali ništa bolje i izgubili su rezultatom 2-4 od ekipe Munstera. Oni se trenutno nalaze na 17-toj poziciji u šampionatu i sasvim sigurno će se do kraja prvenstva grčevito boriti za opstanak u trećoj Nemačkoj ligi. Ipak, liga je toliko izjednačena da sa nekoliko pobeda domaći bi mogli da se približe samom vrhu tabele. Ono što je zanimljivo za domau ekipu je činjenica da na njihovim domaćim utakmicama pada u proseku 3.71 gol.

Njihovi protivnici, Braunchweig se nalazi u samom vrhu tabele, a oni su nakon pause jako lepo startovali sa pobedom 4-2 na domaćem terenu protiv ekipe Viktoria Koln. Samo tri boda deli goste od prve pozicije na tabeli, te je sasvim sigurno da će oni dati sve od sebe kako bi pobedili na ovom meču. Do sada ove sezone na gostujućim utakmicama Braunschweiga je padalo u proseku 2.76 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, a trener gostiju ne može da računa na prvog golmana koji se povredio, što nije loša informacija za tip koji želimo da postavimo.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 5 puta, i rezultati su kompletno izjednačeni pošto su obe ekipe pobedila po dva puta a jednom je bilo nerešeno. Što se golova tiče u međusobnim duelima nisu na strani Over igre, pošto je većina završavala u Underu.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju smatramo da postoji veliki value na jednom marketu. Obe ekipe su savršene za igru na golove, a pritom do sada su pokazali vrlo efikasne igre, ten am se izrazito sviđa igra na Over. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.92 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news