Ham Kam – Grorud: Analiza utakmice

Milos
17 kolovoza, 2020
481 Views
nogomet tipovi

Vikend je prošao i ponedeljkom kao i obično situacija je malo smirenija, odnosno nema mnogo utakmica koje se mogu igrati. Ipak, kao što smo vas navikli sa našim tipovima i analizama svakodnevno se trudimo da pronađemo neku utakmicu koju vredi odigrati. Danas nam se sviđa utakmica iz Norveške prve lige, gde se na stadionu Briskebi u Hamaru, sastaju domaća ekipa Ham Kam i gosti ekipa Groruda. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju ove sezone, sasvim smo sigurni da nas očekuje jedan interesantan duel.

Domaća ekipa Ham Kam se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli i na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 0 pobeda, 1 nerešenih i 3 poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 13 primljenih pogodaka. Prilično traljavo u odbrani igraju i jedna su od ekipa koja prima najviše golova u ligi.

Gosti ekipa Grorud se trenutno nalaze na 7-oj poziciji, a na gostovanjima imaju 1 pobedu, 1 nerešenu i 2 poraza, uz gol razliku od 6 postignutih i 8 primljenih pogodaka. Oni su u prvih par kola igrali solidno, ali onda je usledio strašan pad forme i sada u poslednjih pet utakmica imaju 2 pobede i 3 poraza. Imajući u vidu kako tržište na marketu Azijskog hendikepa reaguje, smatramo da pametan novac očekuje golove od strane Groruda na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema što se tiče sastava tima, tako da se može očekivati da obe ekipe budu sa gotovo najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo 3 puta i rezultati su apsolutno na strani Ham Kama, pošto su uspeli da pobede na 2 susreta, 0 puta je bilo nerešeno, a Grorud je pobedio 1 put. Što se golova tiče, rezultati su mešani, ali imajući u vidu kako ove ekipe igraju ove sezone sasvim smo sigurni da će na ovom meču biti vatre.

Predlozi za tipovanje

Obe ove ekipe i postižu i primaju golove te smatramo da će biti pogodaka na ovom meču. Stoga je naš predlog da se odigra Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.73 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos