Hartberg – LASK: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Navikli smo naše čitaoce da naši tipovi i analize stižu svakodnevno, te nećemo razočarati ni danas, pošto smo uspeli da nađemo jednu izrazito zanimljivu utakmicu, koja se igra u okviru Austrijske prve lige gde domaći sastav Hartberga na svojoj PROfertil Areni dočekuje ekipu LASK. Oba ova tima se nalaze u okviru Championship grupe i nakon skandala sa LASK-om kome su oduzeti neki bodovi zbog činjenica da su trenirali u grupama kada to nije bilo dozvoljeno, oba ova tima imaju neke svoje šanse i kalkulacije.

Domaći sastav, Hartberga se nalazi trenutno na 5-toj poziciji Championship grupe i bore se sa ekipom Wolfsbergera za četvrtu poziciju, ali im isto tako za vrat duva ekipa Sturm Graza, tea ko padnu na šestu poziciju nema Evrope za njih sledeće odnosno ove godine. Gledali smo ekipu Hartberga dva puta od ponovnog pokretanja lige, oba puta u pobedama and Wolfsbergerom 4-2 i Rapid Vienna 1-0 i smatramo da je ova ekipa vrlo podcenjena od strane stručnjaka, ali i sportskih kladionica.

Njihovi protivnici, LASK se nalaze na 3-oj poziciji i njihovim kažnjavanjem je šampionat bukvalno završen, pošto niko ne može da stigne Salzburg. Na ekipi LASK se strašno vidi da ih je ova kazna pogodila, pošto nikako ne mogu da nađu svoju igru. Iako su zaređali dve pobede, posebno na poslednjoj utakmici koju su pobedili 2-0 protiv Sturm Graz se videlo koliko stvari ne štima u ovom timu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, pošto je ritam ubitačan i potrebno je malo rotirati svoje ekipe.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 17 puta, i rezultati su na strani gostiju, jer je LASK pobedio 10 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili samo jednom. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa mnogo golova, ali kvota je prilično loša te preskačemo igru na golove ovaj put.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaći sastav je dosta kvalitetniji nego što to mnogi smatraju i smatramo da ne bi trebali gosti biti toliki favoriti. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Hartberg +1.5 AH (da Hartberg ne izgubi sa više od jednog gola razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet. Ukoliko volite da igrate veće kvote, onda predlažemo da kao i mi uzmete čistu pobedu domaćina koja se plaća u proseku oko 6.50 po raznim kladionicama.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news