Hebei – Beijing Guoan: Analiza utakmice

Milos
15 rujna, 2020
335 Views
nogomet tipovi

Nažalost, naša serija pozitivnih rezultata je prekinuta juče utakmicom Kineske Lige, jer ekipa Dalian PRO nije uspela da pobedi, iako su u većem delu meča bili bolji protivnik. Danas nastavljamo sa tipovanjem CSL i utakmica koja nam se posebno sviđa je ona između ekipa Hebei i Beijing Guoan. Iamjući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da postoji odličan value na jednom marketu i to je današnji tip i analiza.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 5-toj poziciji Grupe B sa četiri pobede, dve nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 19 primljenih golova. Hebei ove sezone igra totalni fudbal i malo je bilo utakmica koje su oni odigrali da nije viđeno bar tri gola. Naime, prosek golova na njihovim utakmicama je 3.5, a najbolji igrači su svakako Marcao i Ricardo Goulart.

Njihovi protivnici, ekipa Guoan iako je bilo očekivano da dominira ovom grupom ima pomalo problema, pošto do sada imaju šest  pobeda, tri nerešene i jedan poraz, uz gol razliku od 24 postignutih i 14 primljenih  golova. Glavni problem Guoana ove sezone je činjenica da teško igraju u odbrani i da vrlo šesto primaju pogotke. Na njihovu sreću napad uspeva da nadoknadi sve kikseve odbrane i još uvek se dobro drže na tabeli.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 9 puta i rezultati su kompletno izjednačeni. Naime, domaćin je pobedio 4 puta, 0 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 5 puta. Što se golova tiče na poslednjih 7 utakmica 4 puta su ove dve ekipe igrale da bude više od dva gola, a 4 od 7 utakmica su igrali da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe znaju da odigraju vrlo efikasno. Domaći u proseku igraju na 3.5 golova po utakmici, a gosti na 3.80 na gostovanjima i ove dve ekipe su odlično ofanzivno posložene, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola), koja opklada se plaća solidnom 1.62 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos