Intro

Hebei – Beijing Guoan: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nažalost, naša serija pozitivnih rezultata je prekinuta juče utakmicom Kineske Lige, jer ekipa Dalian PRO nije uspela da pobedi, iako su u većem delu meča bili bolji protivnik. Danas nastavljamo sa tipovanjem CSL i utakmica koja nam se posebno sviđa je ona između ekipa Hebei i Beijing Guoan. Iamjući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da postoji odličan value na jednom marketu i to je današnji tip i analiza.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 5-toj poziciji Grupe B sa četiri pobede, dve nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 19 primljenih golova. Hebei ove sezone igra totalni fudbal i malo je bilo utakmica koje su oni odigrali da nije viđeno bar tri gola. Naime, prosek golova na njihovim utakmicama je 3.5, a najbolji igrači su svakako Marcao i Ricardo Goulart.

Njihovi protivnici, ekipa Guoan iako je bilo očekivano da dominira ovom grupom ima pomalo problema, pošto do sada imaju šest  pobeda, tri nerešene i jedan poraz, uz gol razliku od 24 postignutih i 14 primljenih  golova. Glavni problem Guoana ove sezone je činjenica da teško igraju u odbrani i da vrlo šesto primaju pogotke. Na njihovu sreću napad uspeva da nadoknadi sve kikseve odbrane i još uvek se dobro drže na tabeli.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 9 puta i rezultati su kompletno izjednačeni. Naime, domaćin je pobedio 4 puta, 0 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 5 puta. Što se golova tiče na poslednjih 7 utakmica 4 puta su ove dve ekipe igrale da bude više od dva gola, a 4 od 7 utakmica su igrali da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe znaju da odigraju vrlo efikasno. Domaći u proseku igraju na 3.5 golova po utakmici, a gosti na 3.80 na gostovanjima i ove dve ekipe su odlično ofanzivno posložene, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola), koja opklada se plaća solidnom 1.62 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti