Hebei – Shanghai SIPG: Analiza utakmice

Milos
5 rujna, 2020
295 Views
nogomet tipovi

Nakon jučerašnje uspavanke koju su odigrali igrači Shenzhena i Shanghai Shenhua i prilično lošeg po kvalitetu susreta između R&F i Evergrandea, smatramo da će subota doneti bolji fudbal za ljubitelje Kineske Super Lige. Danas nastavljamo sa traženjem koeficijenata koji su vredni igranja i upravo na utakmici Kineske Super Lige zaista nam se sviđa jedan market, te ćemo u okviru našeg tipa i analize danas da obrazložimo isti. Radi se naime o utakmici između ekipa Hebei i Shanghai SIPG.

Domaća ekipa Hebei se nalazi na 4-toj poziciji Grupe B i trenutno imaju tri pobede, dve nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 16 primljenih golova. U B grupi jedino Tianjin Teda ima lošiju odbranu i to je jedan od razloga zašto ova ekipa nema više bodova, jer napad funskcioniše odlično, ali odbrana prima mnogo golova. Ova ekipa ima fantastične napadače, ali trener Xie Feng nikako ne uspeva da posloži kockice u odbrani, koja ponekad deluje kao da je na amaterskom nivou.

Njihovi protivnici, ekipa SIPG se nalazi na 1-oj poziciji Grupe B, sa šest pobeda, dve nerešene i nula poraza i gol razlikom od 20 postignutih i samo 6 primljenih  golova. Od SIPG-a se nije ništa manje ni očekivalo, jer su oni jedni od najvećih favorita za osvajanje šampionskog prstena ove godine bez svake sumnje. Ekipa trenera Vitora Pereire naprosto melje svoje protivnike, a nosioci igre su naravno stranci Arnautović, Hulk, Ricardo Lopes i Oscar, koji je trenutno i najbolji strelac ekipe sa 5 postignutih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, te se očekuje jedna zanimljiva utakmica.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 9 puta do sada i rezultati su apsolutno na strani ekipe Shanghai SIPG. Naime domaća ekipa je pobedila 0 puta, 2 puta je bilo nerešeno, a SIPG je pobedio 7 puta. Međutim ono što je interesantno je činjenica da je 5 od 7 puta viđeno da obe ekipe postignu više od dva pogotka.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, nama se mnogo sviđa jedna opklada, a to je da će biti više od tri ili više golova na meču. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos