Henan Jianye – Dalian PRO: Analiza utakmice

Milos
2 rujna, 2020
323 Views
nogomet tipovi

Prošlo kolo je bilo prilično profitabilno što se tiče Kineske Supe Lige i sutra se igraju dve utakmice. Utakmica između Shandong Lunenga i Jiangu Suninga će biti u fokusu kladioničara iz  razloga što je danas izašla priča da su igrači Suning ana čelu sa najboljim igračem Alex Teixeirom stupili u štrajk je rim nisu isplaćenje zarade, što odmah implicira da će odigrati slabije protiv Lunenga. Mi nećemo biti na tom vozu, nama se mnogo više sviđa ova druga utakmica, na kojoj se sastaju ekipe sa dna tabele Henan i Dalian. Nama se na ovoj utakmici zaista sviđa jedan market, te ćemo u okviru našeg tipa i analize danas da obrazložimo isti.

Domaća ekipa Henan Jianye se nalazi na poslednjoj poziciji Grupe A i trenutno imaju samo jednu pobedu, tri nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 17 primljenih golova. Ekipa trenera Jang Yi ana nekim utakmicama nije imala ni sreće da osvoji više bodova, ali ono što je apsolutno jasno je činjenica da igraju pravi hazarderski fudbal. Do sada samo na jednoj utakmici nisu postigli pogodak, a na svakoj su primili, što dokazuje naše tvrdnje.

Njihovi protivnici, ekipa Dalian PRO se nalazi na pretposlednjoj poziciji Grupe A, sa takođe jednom pobedom, tri nerešene i četiri poraza i gol razlikom od 11 postignutih i 14 primljenih  golova. Dakle, samo gol razlika deli ove dve ekipe pošto imaju identičan skor. Ipak, ekipa Rafe Beniteza u poslednjih nekoliko utakmica pokazuje znake napretka i jasno se vidi potpis iskusnog trenera.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, te se očekuje jedna zanimljiva utakmica.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 10 puta do sada i Dalian PRO je pobedio četiri puta, pet puta je bilo nerešeno, a Henan je pobedio samo jednom. Međutim ono što je interesantno je činjenica da je 7 od 7 puta viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, nama se mnogo sviđa jedna opklada, a to je da će biti više od dva gola na meču. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos