Hertha – Bayer Leverkusen: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Titula je osvojena, Bayern Munich je ponovo šampion, ali ostalo je još nekoliko kola do kraja šampionata, a nisu sve karte podeljene. Domaća ekipa nema ništa da dobije, ali ni da dobije, ali Hertha igra fantastično u poslednjih nekoliko kola. Oni na svom Olimpia stadionu u Berlinu dočekuju vrlo atraktivnu ekipu Bayer Leverkuzena. Takođe, postoje pokazatelji da bi moglo biti mnogo golova na ovoj utakmici, što je svakako odlika ovog fudbalskog šampionata. Poznato je koliko volimo Over/Under kladioničarski market te ćemo i na ovoj utakmici igrati na njega.

Domaći sastav, nije na najbolji način igrao pre COVID-19 pauze, ali nakon restarta pokazali su vrlo efikasan i lep fudbal, koji je doneo pobede protiv Union Berlina i Augsburga, kao i remi protiv RB Leipziga na gostovanju. Ipak, u poslednje dve utakmice izgubili su prvo od Dortmunda, a onda na svom terenu protiv Frankfurta, čak sa 1-4. Ove sezone na svom terenu Hertha je odigrala 75% utakmica sa više od dva gola.

Njihovi protivnici, Leverkuzen je krenuo fantastično nakon restarta, ali su onda zaređali nekoliko toplo hladnih utakmica i trenutno se nalaze na 4-toj poziciji sa samo jednim bodom više od ekipe Moenchengladbacha i tri boda manje od RB Leipziga. Ove sezone na gostovanjima LEverkuzen je odigrao 62.5% utakmcia sa preko dva gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, pošto trener domaćih ne može da računa na Mittelstadta, Dilorsuna, Netza, Ascacibara, Wolfa, Krafta, Rekika, Skjelbreda i Leckiea, dok trener gostiju ne može da računa na Bendera i Bellarabija.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 47 puta, i rezultati su na strani Leverkuzena koji je pobedio na 24 utakmica, 11 puta je bilo nerešeno, a Herths je pobedila na svega 12 susreta. Što se golova tiče gotovo sve njihove utakmice vide dosta golova, jer je na 5 od 7 bilo više od dva gola, a na takođe 5 od 7 je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gosti su ove sezone kvalitetnija ekipa i dolaze iz teškog poraza, koji će ih sigurno dodatno motivisati da budu bolji. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe positgnu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news