HNL Tiket 14. kolo – 21.10. – 23.10.2022.

Antonio002
20 listopada, 2022
727 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz standardni Tiket Dana, na naš smo portal za sve ljubitelje hrvatskog nogometa uveli i specijalni HNL tiket. Pred nama je uzbudljivo 14. kolo koje uključuje i najveći derbi, što nam daje mogućnost za kombiniranje value opcija koje inače nemaju vrijednost za single oklade.

Hajduk Split vs Dinamo Zagreb, petak 21.10., 18h

Vječni derbi daleko je bitniji za domaćina koji mora ići na sve ili ništa kako bi spasio prvenstvo. Imajući na umu granitne obrane oba tima, u našoj smo analizi dana predložili riskantniju opciju manje od 2.5 golova, dok na tiketu kombiniramo onu sigurniju koja nam daje malo više prostora i sigurnosti.

Zbroj manje od 3.5 golova (1.27)

Varaždin vs Osijek, subota 22.10., 17:10h

Suprotno očekivanjima Varaždinci ne posustaju. Održali su više-manje isti nivo igre koji su prikazivali na početku sezone, ali u zadnje im vrijeme rezultati ne prate ono što rade na terenu.

Ipak, utjehu mogu pronaći u činjenici da su u zadnjih mjesec dana imali iznimno težak raspored. Odradili su najteže utakmice s Dinamom i Hajdukom, imali okršaj s preporođenom ekipom Istre te neugodno gostovanje kod Belupa, a sad ih čeka još jedan klub u velikom rastu forme.

Nakon promjene trenera Osječani izgledaju fantastično i napokon igraju u skladu s očekivanjima. U ovom su trenu stvari dijametralno suprotne u odnosu na prvi međusobni ogled iz petog kola, što bi moralo garantirati prolaz duple šanse na Osijek.

Dupla šansa X2 (1.29)

Slaven Belupo vs Rijeka, nedjelja 23.10., 17:10h

Nakon Belupove pobjede kod Šibenika i Rijekinog mučenja u kupu kod petoligaša u Kutini, mnogi bi na prvu upali u početničku zamku i stavili svoje novce na Slaven Belupo ove nedjelje.

Već nekoliko tjedana ističemo kako su Osijek i Rijeka u sezonu ušli neposloženi te s puno nepoznanica i problema. Kako vrijeme odmiče, tako se ova dva giganta s neupitnom kvalitetom uzdižu pa smo uvjereni da će Rijeka i njihov novi živopisni talijanski trener iz Koprivnice odnijeti barem bod.

Riječanima je reprezentativna stanka stigla kao naručena čemu svjedoče odlične predstave i slavlja nad Lokomotivom i Goricom. Zato ćemo zanemariti šokantnu izvedbu u kupu u četvrtak i uzeti ih s duplom šansom za jako dobar tečaj od preko 1.40.

Dupla šansa X2 (1.43)

Ukupni koeficijent: 2.343

Kladionica:  22Bet

Odlučili smo biti jednostavni s našim prvim HNL tiketom te predlažemo tri po nama najsigurnije opcije koje uključuju najbolje ekipe u ligi.

S obzirom na kombinacije koje se nalaze na tiketu, tečaj od preko 2.30 ima i više nego dobar value, pa nemojte propustiti odličan BONUS DOBRODOŠLICE 22Bet kladionice za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002