HNL Tiket 16. kolo – 05.11. – 06.11.2022.

Antonio002
4 studenoga, 2022
937 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Još su samo dva HNL kola ostala do kraja polusezone i stanke zbog svjetskog prvenstva. Pred nama je vrlo zanimljivo 16. kolo, koje nudi i veliki derbi vrha, ali i neke druge veoma interesantne okršaje posrnulih ekipa i najugodnijih iznenađenja.

Uz naš HNL tiket na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana nastojimo našim pratiteljima ostvariti dodatan profit.

Hajduk Split vs Osijek, subota 05.11., 17:30h

Hajduk i Osijek igraju derbi te ujedno i krucijalan meč za oba kluba. Domaće smo proglasili blagim favoritima u najavi utakmice, no od gostiju ipak očekujemo dobar otpor te barem osvojeni bod.

Hendikep 2 (+1) (1.55)

Varaždin vs Rijeka, nedjelja 06.11., 15:00h

Vrlo zanimljivu HNL nedjelju u Varaždinu otvaraju sjajni domaćin i posrnuli gost. Rijeka je pokazivala naznake povratka, ali ipak slavlja nad Goricom i Lokomotivom te provlačenje u kupu bili su varljivi.

Riječani su pretrpjeli dva poraza u zadnja dva kola od Belupa i Istre, dvije ekipe koje se dižu, što dokazuje da ipak nisu spremni za povratak blizu vrha.

Varaždin je cijelo vrijeme ostao vjeran svome stilu. Vrijedilo je to i kad im rezultati nisu išli na ruku, za što su nagrađeni s tri vezane pobjede u zadnja tri kola. S prednošću domaćeg terena, vjerujemo da mogu slaviti, ili barem doći do boda.

Dupla šansa 1x (1.38)

Dinamo vs Šibenik, nedjelja 06.11., 17:10h

Nedjeljni dan navečer bi u Maksimiru trebali zaokružiti Dinamo i Šibenik, pod uvjetom da se ne vrati magla nakon nekoliko dana izbivanja.

Za aktualnog prvaka koji se nalazi u padu rezultata ova utakmica ima vrlo bitan značaj te sigurno spada u kategoriju susreta koje moraju dobiti.

Iza Dinama je težak raspored, ali ovo je domaći susret za koji su imali nekoliko dana odmora, pa bi po našem mišljenju ozbiljnih prvih sat vremena na visokoj razini trebalo biti dovoljno za nekoliko golova prednosti.

Hendikep 1 (-1.5) (1.53)

Ukupni koeficijent: 3.273

Kladionica:  22Bet

Najbolji tečaj za naše HNL kombinacije daje 22Bet kladionica, koja nudi odličan BONUS DOBRODOŠLICE s povratom do 100% do iznosa od 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002