HNL Tiket 18. kolo – 21.01. – 22.01.2023.

Antonio002
20 siječnja, 2023
880 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket koji vam donosimo svakog vikenda, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Dinamo vs Gorica, subota 21.01., 17:30h

U našoj HNL analizi dana možete detaljnije saznati zašto smatramo da bismo ove subote na Maksimiru trebali gledati utakmicu na mali broj golova. Dinamo u nastavak sezone ulazi okrnjen, dok je Gorica štošta toga promijenila.

Slijedi zanimljiv dvoboj u kojem opcija koja dozvoljava do čak tri pogotka nosi sjajnu vrijednost za vikend listić.

Ukupno manje od 3.5 golova (1.52)

Osijek vs Rijeka, subota 21.01., 15:00h

Iz osječkih se redova tokom zimske pauze izdvajaju dva veća događaja, odnosno prodaja Diona Belje u Bundesligu te novi ugovor za Renea Pomsa. Vidjet ćemo da li je dvocifrena bodovna razlika za liderom prevelika s ozbirom na događanja u Zagrebu, no ono što će Osijeku biti primarni cilj jest ulaznica za Europu.

Protiv Rijeke i Sergeja Jakirovića neće im biti lako, no do slavlja bi trebali doći. Iako imaju prednost domaćeg terena, Osječane čeka vrlo opasan protivnik koji će u svakom kolu imati dodatan motiv. Razlog je katastrofalna prva polusezona zbog koje Rijeka ima dosta toga za nadoknaditi ukoliko se žele naći u borbi za europska mjesta.

Za njom kasne velikih 15 bodova tako da ćemo na Rujevici iduće sezone jako teško gledati europske protivnike. Na otvaranju u Osijeku teško će otići kući sa sva tri boda, tako da je opcija da će domaćin slaviti s tečajem od gotovo 1.70 idealna za kombiniranje na listiću.

1×2 – 1 (1.67)

Hajduk vs Šibenik, nedjelja 22.01., 15:00h

Kao bomba odjeknuo je odlazak Stipe Biuka u komercijalnu ligu u SAD, no možda je to bio i najoptimalniji potez za upravu Hajduka, koja je dobila i više nego pristojan novac za igrača čija kvaliteta već neko vrijeme ne dolazi do izražaja koliko bi trebala.

Hajduk je preuzeo Ivan Leko koji kreće u proboj na vrh, a kao minimum nameće se druga pozicija. Ona ipak ne bi zadovoljila apetite Splićana, koji sigurno vide veliku šansu s obzirom na ono što se dešava s njihovim najvećim rivalom.

Utakmice kod kuće protiv ekipa poput Šibenika moraju dobivati ako žele ostati u igri za prvo mjesto. Klub sa Šubićevca preuzeo je novi vlasnik, no Šibeniku će biti nemoguće uključiti se u borbu za treću poziciju te bi morali biti zadovoljni sa stabilnom sezonom i izbjegavanjem ispadanja u drugi rang.

1×2 – 1 (1.21)

Ukupni koeficijent: 3.07

Kladionica:  20Bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002