HNL Tiket 20. kolo – 04.02. – 05.02.2023.

Antonio002
3 veljače, 2023
1115 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Slaven Belupo vs Dinamo Zagreb, subota 04.02., 17:30

U našoj HNL analizi dana za subotu, od aktualnog prvaka kod Slaven Belupa očekujemo slavlje u susretu s barem dva pogotka, dok se na listiću osiguravamo s opcijom čiste pobjede gostiju.

1×2 – 2 (1.49)

Gorica vs Šibenik, nedjelja 05.02., 15:00

Za razliku od Šibenika, Gorica ima puno sređeniju i stabilniju situaciju pred današnji susret u kojem bi trebali iskoristiti probleme gostiju. Naime, novi vlasnik Šibenika odlučio se na promjene s dolaskom transfer roka pa je tako ponajbolji igrač i prvi strijelac ekipe Ivan Delić već prodan u talijansku Cosenzu, dok je nedavno otpušten i trener Mario Cvitanović.

Šibenske će redove probati zgusnuti poznato lice Damir Čanadi, a najavljuje se i dolazak nekolicine novih igrača. Šibenik se trenutno nalazi u konsolidaciji i pregrupiranju, a takvu bi situaciju Željko Sopić i njegovi igrači trebali znati iskoristiti.

Gorica nije loše otvorila prvenstvo nakon pauze, no potrebna im je prva pobjeda i to prva nakon ljeta i osmog mjeseca, kad su ostvarili jedino ovosezonsko ligaško slavlje. S novim trenerom i pojačanjima, vjerujemo da bi minimalno trebati ostati neporaženi na domaćem terenu za solidan tečaj za kombiniranje na našem vikend listiću.

Dupla šansa 1x (1.25)

Hajduk Split vs Rijeka, nedjelja 05.02., 17:30

Nakon katastrofe u Istri, Hajduk se okreće domaćem srazu i Jadranskom derbiju s Rijekom. U nevjerici su splitski igrači izgledali i igrali u drugom poluvremenu, u kojem su psihički potonuli nakon dva poništena gola u završnici prvog dijela.

Jednim od tih golova na poluvremenu bi imali neriješen rezultat i sasvim drugu utakmicu, no VAR je presudio i odluke se moraju poštivati. Hajduk je ionako očajno izgledao nakon solidno odigranih prvih 45 minuta, uz nekoliko krajnje upitnih taktičkih odluka Ivana Leke.

Za razliku od njega, domaći trener Gonzalo Garcia znao je što radi te je na vrijeme napravio potrebne prilagodbe koje su mu donijele velika tri boda. Hajduk se sad mora vaditi, no imaju prednost domaćeg terena te su već jednom ove sezone bili u ovakvoj situaciji protiv Rijeke nakon odlaska Dambrauskasa.

1×2 – 1 (1.50)

Ukupni koeficijent: 2.794

Kladionica:  22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002