HNL Tiket 25. kolo – 11.03. – 12.03.2023.

Antonio002
10 ožujka, 2023
662 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Šibenik vs Dinamo, subota 11.03., 18:10

Sve detalje vezane uz okršaj Šibenika i Dinama možete pronaći u našoj HNL analizi dana za subotu. Dinamo ima ambiciju nastavka dobrih rezultata i pobjeđivanja te će nastojati izbjeći dva uzastopna kola bez pobjede. Šibenik može biti opasan, no od gostiju ipak očekujemo slavlje i to bez primljenog pogotka.

Opcija koju nudi 22bet kladionica nudi i dodatnu sigurnost u slučaju senzacije i pobjede domaćih bez primljenog gola.

Bilo koji Tim pobjeđuje bez primljenog gola – Da (1.82)

Rijeka vs Varaždin, nedjelja 12.03., 15:00

Riječani su slavili u derbiju protiv Istre i tako nastavili koračati ka europskim pozicijama. Sergej Jakirović napravio je odličan posao i ponovno pretvorio Rijeku u ozbiljan klub s visokim ciljevima.

Protiv Varaždina koji ima isti broj utakmica i dva boda viška, tri boda bi bila dosad najvažnija za domaće u novoj polusezoni jer bi tako preskočili goste u vrlo tijesnoj borbi za Europu. Zbog toga i od Varaždina očekujemo otpor pa smo se odlučili za opciju oba daju gol i sjajan tečaj od preko 1.80.

Iako Rijeka izgleda dobro u defanzivi, gosti i njihova igra ključ su ove oklade. Gostujuća ekipa preferira otvoreni stil igre, a iako nisu primili pogodak već dva kola, riječki je klub idealan za prekid tog niza.

Oba Tima zabijaju – Da (1.832)

Osijek vs Hajduk, nedjelja 12.03., 17:30

Nakon svih posrtaja po prvi put ove sezone klađenje na Hajduk čini se vrlo opasno. Splićani su u zaista čudnoj formi i gube na neshvatljiv način na domaćem terenu, no u kupu su protiv današnjeg protivnika nedavno pokazali da su još uvijek živi.

Doduše, Osijek je u četvrtfinalu kupa prije desetak dana bio bez novog trenera Borimira Perkovića na klupi pa bismo danas trebali gledati sasvim drugačiju utakmicu. Imao je debi za poželjeti na najtežem gostovanju u Maksimiru gdje je ukrao bod, s time da se Dinamo spasio na individualnu kvalitetu golom iz slobodnog udarca.

Novi je trener odmah pokazao da bi Osijek trebao postati sličan Rijeci, odnosno s puno više stabilnosti. Nakon odlaska brojnih stožernih igrača za koje nisu dovedene zamjene zbog nedostatka financija, klub će pokušati kompenzirati nedostatak igračke kvalitete taktikom te iskusnim i kvalitetnim stručnjakom.

Dupla šansa – 1x (1.50)

Ukupni koeficijent: 5.001

Kladionica:  22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002