HNL Tiket 35. kolo – 19.05. – 22.05.2023.

Antonio002
18 svibnja, 2023
521 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Slaven Belupo vs Hajduk, petak 19.05., 16:00

Sve detalje vezane uz dvoboj Slaven Belupa i Hajduka možete pronaći u našoj HNL analizi dana za petak. U njoj smo malo više riskirali sa single okladom i overom/više od 2.5 golova, dok nam naš vikend HNL listić omogućava veću sigurnost s azijskim overom od 2.0 golova.

Zbroj više od 2.0 golova (1.49)

Gorica vs Varaždin, subota 20.05., 18:00

Živopisni trener Željko Sopić svojim je nemirnim i nepredvidljivim duhom probudio uspavanu ekipu Gorice, koja je uz Rijeku u drugoj polusezoni ostvarila najveći napredak.

Izgledali su kao siguran putnik u drugi rang, dok trenutno drže prednost od dva boda nad posljednjeplasiranim Šibenikom. U naredna zadnja dva kola slijedi im uzbudljiva i dramatična bitka za ostanak, a ono što daje posebnu važnost današnjem okršaju s Varaždinom jest činjenica da Gorica na zatvaranju prvenstva gostuje kod aktualnog i novog prvaka Dinama.

Zato su ove subote bodovi protiv Varaždina dvostruke vrijednosti, no i gost se trenutno nalazi u vrlo tijesnoj borbi, ali onoj za Europu, pa je najpametnije novce staviti na opciju da će oba tima postići po pogodak u ovom nepredvidljivom susretu.

Oba Tima zabijaju – Da (1.78)

Rijeka vs Dinamo, nedjelja 21.05., 19:30

Glavni derbi pretposljednjeg kola bit će odigran na Rujevici s početkom u 19:30 u nedjelju kada Bišćanov Dinamo dolazi na megdan najpozitivnijem iznenađenju druge polusezone, Jakirevićevoj Rijeci.

Kao i u prethodna dva susreta i ovdje smo se odlučili za opciju golova i to azijski over od 2.0. Rijeka izgleda pomalo ranjivo nakon dva zadnja kola, odnosno remija s Istrom i poraza od Varaždina, dok Dinamo usprkos novoj kruni ne posustaje i u derbi ulazi nakon što su fenjerašu Šibeniku prošlog tjedna na Maksimiru dali besplatnu lekciju nogometa uvjerljivim slavljem od 4:0.

Zbroj više od 2.0 golova (1.48)

Ukupni koeficijent: 4.215

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002