HNS TRAŽI NOVO RJEŠENJE: Šef sudačke komisije ipak neće biti poznati španjolski sudac!

Stex
17 svibnja, 2024
322 Views

Španjolac David Fernandez Borbalan ipak neće postati šef sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Kako saznajemo, Borbalan ne može raskinuti ugovor s bugarskim savezom, gdje trenutno obnaša tu funkciju, pa se HNS okreće drugim rješenjima u potrazi za nasljednikom Brune Marića.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Najizgledniji kandidat za tu poziciju trenutno dolazi iz talijanskih nogometnih krugova. Iako imena nisu objavljena, s nekima od potencijalnih kandidata već se pregovaralo i pregovori su u tijeku. Sigurno je da će novi šef sudačke komisije biti stranac, što je nedavno potvrdio i predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

“Uskoro ćemo donijeti konkretne odluke po pitanju sudačke komisije. Imao sam sastanak s Ladom Rojc o izvješću koje su napravili kao nezavisno tijelo o suđenju u dosadašnjem dijelu sezone, uskoro ćemo i to objaviti. Povući ćemo konkretne poteze, a jedno od razmišljanja je da idemo prema stranom povjereniku za suđenje,” izjavio je Kustić, definitivno odlučivši za stranca.

Među kandidatima je bio i bivši slovenski sudac Vlado Šain, koji je trenutno član sudačke komisije UEFA-e. Međutim, ta pozicija ga sprječava da istu funkciju obnaša u nekom nacionalnom savezu, pa je ta opcija otpala.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex