Horn – Liefering: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Još jedna liga je krenula i odmah u prvom kolu imamo utakmicu koja nam se izrazito sviđa, jer smatramo da bi moglo biti mnogo golova na duelu dve keipe koje su vrlo efikasne generalno. Na stadionu Waldviertler Volksbank Arena sastaju se domaćać ekipa Horna i gosti, ekipa Lieferinga.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na 13-toj pozicij, samo jedno mesto iznad zone ispadanja, a pre pause su na domaćem terenu imali rokord od 2 pobede, 3 nerešen i čak 5 poraza, uz vrlo efikasnu gol razliku od 20 postignutih i 24 primljena pogotka. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da u proseku igraju utakmice sa 4.21 golom po utakmici.

Njihovi protivnici, ekipa Lieferinga se nalazi na 5-toj poziciji tabele, a ove sezone u proseku igraju utakmice sa 3.79 golova u proseku. Na gostovanjim pre pause su imali rekord od 2 pobede, 5 nerešenih i 2 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 16 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali niko od bitnih igrača nije povređen, te ove vesti nemaju previše uticaja na naš pick.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 15 puta, i rezultati su na strani gostiju u potpunosti, koji su pobedili 12 puta, 2 puta je bilo nerešeno, a samo 1 put je pobedila domaća ekipa. Što se golova tiče, na poslednjih 7 susreta 4 puta je viđeno tri pogotka ili više što je lep trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su znaju da odigraju utakmice sa mnogo golova, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.62 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news