Horsens – Esbjerg: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nema stajanja što se tiče ponude fudbalskih utakmica i kao što ćete i moći da pročitate u našim analizama i tipovima mi ćemo pokušati kao i uvek da omogućimo našim čitaocima da zarade novac na kladionici, te se nadamo da ćemo svi imati profitabilni midweek. Danas nam se neizmerno sviđa jedna utakmica koja se igra u okviru Danske prve lige, gde u grupi ekipa koje se bore za opstanak igraju na stadionu CASA Arena u Horsensu, igraju istoimena ekipa protiv gostiju, ekipe Esbjerga.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na 2-oj poziciji ove grupe gde igraju slabije plasirane ekipe i realno nemaju baš mnogo problema o kojima moraju da misle do kraja sezone. Oni ove godine imaju rekord od 10 pobeda, 5 nerešenih i 12 poraza, a na prvom meču posle pauze odigrali su mršavih 1-1 protiv slabe ekipe Horboa. Ove sezone na domaćem terenu igraju 69.2% utakmica sa više od dva gola, što pokazuje da su vrlo atraktivna i efikasna ekipa za gledati. Takođe je zanimljivo reći da je ovoj ekipi Horsensa ovo 5 utakmica u zadnjih 16 dana.

Njihovi protivnici, Esbjerg se bori za goli život i lepo su krenuli nakon pauze, jer su rezulatom 4-2 pobedili ekipu Randersa. Oni ove sezone na gostovanjim imaju 53.2% utakmica sa više od dva gola, ali ono što je potrebno napomenuti je da su oni promenili trenera i da novi strategy obožava da igra vrlo ofanzivan fudbal. Esbjerg mora probati da pobedi svaku utakmicu do kraja, naprosto nemaju šta da izgube, te se očekuje izrazito ofanzivna postavka od njih na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali iste informacije nisu od posebne važnosti za ovaj naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 41 put, i rezultati su mešoviti. Domaća ekipa je uspela da pobedi na 12 mečeva, 13 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na 16 susreta. Što se golova tiče uglavnom ove dve ekipe igraju utakmice da obe ekipe postignu pogodak, ali ruku na srce bilo je više utakmica koje su završavane sa do dva pogotka. .

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Horsens igra bez opterećenja, a Esbjerg je ofanzivan i mora da ide na pobedu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 2.18 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news