HRVATSKI TRENER IPAK NEĆE DOĆI NA POLJUD: Ovo je razlog zbog kojeg se Jurić iznenada predomislio i odbio Hajduk!?

Stex
11 lipnja, 2024
255 Views

Jučer je potvrđeno da Ivan Jurić (48) neće postati trener Hajduka. Iako se posljednjih dana pisalo da je dogovorio sve detalje s predsjednikom Uprave Ivanom Bilićem i sportskim direktorom Nikolom Kalinićem te se čekala samo potvrda Nadzornog odbora, do toga nije došlo jer je Jurić iz nepoznatog razloga odustao.

Podsjetimo, Hajduk je proteklu sezonu završio bez trofeja. Iako je bio vodeći na polovici SuperSport HNL-a, završio je na trećem mjestu iza Dinama i Rijeke. U polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa izbacio ga je zagrebački klub.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Krizu u proljetnom dijelu sezone platio je trener Mislav Karoglan, a do kraja ga je zamijenio Jure Ivanković kao privremeno rješenje. Sada, nakon Jurićeva odustajanja, Hajduk i dalje traži stalnog trenera.

Nema službenih izjava o razlozima Jurićeva odustajanja, ali neslužbeno se navodi da je problem bio principijelne prirode. Navodno, Juriću nije odgovaralo što se dugo čekalo na potvrdu njegovog angažmana nakon što je smanjio svoje zahtjeve i izašao u susret Hajduku.

Najvjerojatnije objašnjenje Jurićeva povlačenja je sporo potvrđivanje, što se nije svidjelo treneru njegovog renomea, pa se povukao iz pregovora.

U međuvremenu, pojavila se informacija da je novi favorit za trenera Hajduka Silvijo Čabraja, 56-godišnji trener Lokomotive. Zagrebački klub želi ga zadržati, ali Hajduk bi mogao biti sljedeći korak u njegovoj karijeri. Čabraja vodi seniore Lokomotive od 2021. godine i istaknuo se dobrim rezultatima i razvojem mladih igrača. Prije toga je vodio juniore Lokomotive te klubove Lučko, Stupnik i Ponikve. Ranije je spominjan i kao mogući trener Dinama, ali tada se smatralo da nije dovoljno provjeren za velike klubove.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex