IGOR TUDOR VEĆ NAPUŠTA LAZIO: Evo što o tome kaže sportski direktor kluba!

Stex
17 svibnja, 2024
1003 Views

Igor Tudor preuzeo je vodstvo nad Lacijem u ožujku, a odluku o njegovom dolasku u rimski klub zajedno su donijeli predsjednik kluba Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani. Ovo je potvrdio Fabiani, komentirajući i glasine koje su sugerirale mogućnost Tudorovog odlaska na kraju aktualne sezone, unatoč postojećem ugovoru koji se proteže i na sljedeću godinu.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Nedavni članak Corriere dello Sporta sugerira da je Tudor došao kako bi uspostavio red u svlačionici, koja je bila pod negativnim utjecajem u posljednjim tjednima pod Maurizijem Sarrijem. Prema tom članku, Tudor je uspio postići to samo privremeno, dok su zapravo igrači bili zadovoljni što je Sarri otišao. “Buntovno ponašanje u svlačionici se nastavlja,” navodi se u tekstu. Fabiani je dao sljedeći komentar:

“Čuo sam da postoji mogućnost da Tudor napusti klub na kraju sezone. Ipak, on je pod ugovorom i za sljedeću godinu, a mi planiramo nastaviti suradnju s njim. U svijetu nogometa ciklusi se otvaraju i zatvaraju. Naš prethodni ciklus završio je s Sarrijem, a sada započinje novi s mladim igračima koji su stekli međunarodno iskustvo. Naša strategija je da se fokusiramo na mlade igrače, a ne želimo dovođenje igrača starijih od 30 godina, osim ako se ne radi o izvanrednoj prilici. Želimo slijediti model Feyenoorda i Bayera.”

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex