IMA ISTOG AGENTA KAO ALEXIS SANCHEZ: Hajduk želi peruanskog golmana?!

Stex
11 lipnja, 2024
171 Views
slika: DeviantArt

Hajduk se priprema za novu sezonu, ali još uvijek nema trenera nakon propalog angažmana Ivana Jurića. Unatoč tomu, klub razmatra potencijalna pojačanja, a jedno od imena koje se spominje je peruanski golman Franco Saravia (25) iz Club Alianza Lime.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Iako Hajduk već ima Ivanu Lučića i Lovru Kalinića na poziciji golmana te Saravia nije mladi vratar, pojavila se informacija da je klub zainteresiran za njegovo dovođenje. Saravia je upisao 42 nastupa u karijeri i 19 puta sačuvao svoju mrežu. Prošle sezone je bio rezervni vratar kluba, ali je imao nekoliko nastupa u Cope Libertadores, najjačem klupskom natjecanju u Južnoj Americi.

Zanimljivo je napomenuti da Saravia dijeli istog agenta s Alexisom Sanchezom, poznatim Argentincem hrvatskog porijekla Fernando Felicevichom. Felicevich je upravljao karijerom brojnih južnoameričkih igrača i ostvario višemilijunske transfere. Saravia trenutno vrijedi oko 450 tisuća eura prema Transfermarktu, no detalji njegovog ugovora s Club Alianza Limom nisu poznati.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex