Indiana Pacers vs New York Knicks G6: Tipovi, savjeti i kvote 18.05.2024. 02:30

Ognjen
17 svibnja, 2024
584 Views
Indiana Pacers vs New York Knicks

Na redu je šesta utakmica NBA polufinala Istoka, a ko će na megdan Celticsima u finalu ostaje da vidimo. Da li će to biti New York Knicksi ili Indiana Pacersi? Da li ćemo gledati sedmu utakmicu ili će se Knicksi posle ove utakmice plasirati u finale Istoka?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocim dok a nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Indiana Pacers

Pacersi su u okviru četvrte utakmice razbili Knickse na domaćem terenu, dok su u meču broj pet koji je odigran u New Yorku, poraženi istom mjerom sa 30 poena razlike. Obje ekipe su u svim mečevima ove serije uspjele da odbrane domaći teren a da li će to po treći put uspjeti i Pacersi te zakazati sedmu utakmicu ostaje da vidimo?

U četvrtoj utakmici Pacersi su pokazali primjer kako da igraju protiv Knicksa i na koji način da dođu do povoljnog rezultata. Od samog početka meča pritiskali su Jalen Brunsona preko čitavog terena i konstantno ga tjerali na teške šuteve, a na njemu su se izmjenjivali Nesmith, McConnell i Nembhard, dok je McConnell u napadu pravio mnogo problema Knicksima.

Ipak, u petom meču nisu uspjeli da zaustave Brunsona koji je napravio ključnu razliku. Treba reći da je i kriterijum suđenja bio mnogo drugačiji na te dvije utakmice, gdje je u četvrtoj utakmici Pacersima dozvoljeno mnogo više kontakta ali i to je efekat domaćeg terena.

Pacersi mnogo zavise od igre i ritma koji forsira Tyrese Haliburton. Haliburton ubrzava igru Pacersa koji su ultra napadačka ekipa i koja igra na  veliki broj poena. Ipak, mnogo zavisi od igre Mylesa Turnera koji je tokom čitave sezone x-faktor za igru Pacersa.

U ovoj seriji igra dosta promjenjivo, tačnije od sjaja do očaja. U utakmici broj četiri je razbio centre New Yorka i bio dominanatan u oba smjera, dok je petoj utakmici bio dosta loš, baš kao i čitava ekipa Pacersa.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

New York Knicks

Knicksi su pokazali veliki karakter i da su spremni za velika dijela u petoj utakmici kada su se revanširali Pacersima za ubjedljiv poraz u četvrtom meču. Poslije te četvrte utakmice Knickse su mnogi otpisali, ali Knicksi su pokazali da su ozbiljna ekipa i da ih nikada ne treba potcijeniti bez obzira u kakvom sastavu nastupaju.

Potrošnja i malo prostora za regeneraciju i odmor donosi i povrede, pa pored već povrijeđenih Bogdanovića, Randle i Robinsona, van stroja je Anunoby što je dodatno skratilo rotaciju Knicksa.

Ipak, najveći „super-heroj“ za ekipu Knicksa je Jalen Brunson koji igra košarku života. Brunson je u petom meču sam vukao Knickse ubacviši 44 poena i pokazao da je u Indianapolisu imao samo jednu lošu noć.

Thibs je sa „kraja klupe“ izvukao iskusnog Aleca Burksa koji je uslijed povreda ključnih igrača dobio mnogo veću minutažu i koristi je u potpunosti. Odigrao je samo četiri utakmice u playoffu i bilježi 13 poena u prosjeku sa procentima šuta za tri preko 50%! U poslednjem meču je ubacio 18 poena i bio je opet x-faktor za Knickse!

H2H

15.05.24 – Knicks vs Pacers – 121:90

12.05.24 – Pacers vs Knicks – 121:89

11.05.24 – Pacers vs Knicks – 111:106

09.05.24 – Knicks vs Pacers – 130:121

07.05.24 – Knicks vs Pacers – 121:117

Povrede i suspenzije

Indiana Pacers: Mathurin.

New York Knicks: Randle, Brown, Bogdanović, Robinson, Anunoby.

Indiana Pacers vs New York Knicks: Prijedlozi za klađenje

Pacersi su favoriti u ovom meču i imaju veliki imperativ pobjede te ujedno nemaju pravo na grešku. Vjerujemo da će uraditi sve da pred svojim navijačima osiguraju sedmu utakmicu i da se ne oproste od njih sa porazom. U meču broj četiri su pokazali kako treba da igraju protiv Knicksa i da je odbrana ključni faktor za pobjedu.

18.05.2024 02:30

Prijedlog: Indiana Pacers -4.5

Tečaj: 1.745

Kladionica:  22bet

Author Ognjen