Inter – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
8 ožujka, 2021
597 Views
inter atalanta

Ponedeljak je uvek dan kada nema puno utakmica u ponudi, ali ipak postoji određeni broj utakmica koje su dovoljno zanimljive da bi se mogao naći jedan pik koji je vredno igrati. Nama se posebno sviđa utakmica koja se igra u okviru Italijanske Serie A, koja liga je jedna od nama najomiljenijih liga za tipovanje, jer svako kolo dođe do određenih iznenađenja, a sve ekipe igraju vrlo efikasno. Na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu, igraju domaća ekipa Intera i gosti Atalanta. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Domaća ekipa, Intera iz Milana, ove sezone opet igra fantastičan fudbal pod trenerom Conteom. Naravno, ova utakmice ima posebnu snagu i važnost za njih pošto igraju protiv ekipe koja nekako poslednjih godina uvek uspeva da im uzme meru. Trenutno Inter se nalazi na prvoj poziciji Serie A, a na domaćem terenu imaju 10 pobeda, 1 nerešenu i samo 1 poraz, uz gol razliku od 35 postignutih i 14 primljenih golova.

Sa druge strane Atalanta se nalazi na 5-toj poziciji, igraju u poslednjih mesec dana opet odlično, a na gostovanjima imaju skor od 7 pobeda, 4 nerešene i 1 poraza, uz gol razliku od 25 postignutih i 13 primljenih golova. Četa Gasperinija je imala nekih promena tokom zimskog prelaznog roka, a tu pre svega mislimo na odlazak Papu Gomeza, koji je izlazio iz ugovora i koji je pojačao ekipu Seville.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale svega 45 puta u oficijalnim mečevima, rezultati su totalno na strani Inter Milana, a ono što je posebno interesatno je činjenica da je od poslednjih 7 susreta čak 6 išlo u 0-2 gola.

Predlozi za tipovanje

Kako je krenulo da se zahutkava borba za titulu, igra se mnogo više taktički, mada ove dve ekipe zaista mogu biti vrlo efikasne. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više od tri gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.87 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos