Inter – Fiorentina: Analiza utakmice

Milos
26 rujna, 2020
619 Views
nogomet tipovi

Vikend počinje i današnji analiza i tip dolaze nam iz Italijanske Serije A, koju realno nismo mogli da dočekamo dap onovo počne. Iako je glavna vest u Italiji činjenica da je Zlatan Ibrahimović dobio Coronu, ili kako se ljudi šale, Corona je dobila Zlatana, druga runda Serie A polako počinje da se zahuktava. Stoga smatramo da ćemo imati priliku da gledamo izrazito interesantnu utakmicu na stadionu Giusepe Meaza.

Inter nije igrao u prvom kolu, pošto su dobili poštedu od strane federacije zbog igranja u Ligi Šampiona u post-covid periodu. Iako je ostalo svega dve nedelje do kraja prelaznog roka, mnogo se toga šuška oko igrača Intera. Ipak, smatramo da će Conte uspeti da sačuva srž svoje ekipe i da će Inter nastaviti tamo gde je stao.

Njihovi protivnici, ekipa Fiorentine je u prvom kolu pobedila Torino rezultatom 1-0, ali nisu se proslavili sa igrom i promašili su veliki broj izglednih prilika. Ribery i kompanija dolaze na noge odmornijoj ekipi i pitanje je koliko su spremni da se bore.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima ekipa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 51 puta do sada, domaći su pobedili 26 puta, 13 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 12 puta. Što se tiče golova, mnogo više utakmica je završeno sa mnogo pogodaka, odnosno čak 6 od poslednjih  7 je videlo više od dva pogotka.

Predlozi za tipovanje

Ova utakmica i protivnicu su naprosto savršeni za igru na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 (da obe ekipe postignu više od tri gola na ovom meču), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos