Inter – Lazio: Analiza utakmice

Milos
13 veljače, 2021
523 Views
nogomet tipovi

Ponekad su najbolje prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana, ali i Tiket Dana predloga nedeljom kada je izbor utakmica širok. Danas, najbolja fudbalska utakmica za klađenje je utakmica koja se igra u okviru Italijanskog šampionata gde na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu legendarna ekipa Intera, dočekuje goste, ekipu Lazia u utakmici 22-og kola Italijanske Serie A. Bez ikakve sumnje ova utakmica spada u top 5 tipova za danas, jer su kladionice ostavile prostora na jednom kladioničarskom marketu.

Domaća ekipa, koja je uvek jedan od favorita za titulu, ove sezone igra više nego značajnu ulogu u Italijanskom šampionatu, mada su pre par dana ispali iz Kupa posle dve interesantne utakmice koje su odigrali sa Juventusom. Osim toga, njihova forma je prilično dobra, a na domaćem terenu imaju 8 pobeda, 1 nerešenu i 1 poraz i impresivnom gol razlikom od 29 postignutih i 13 primljenih pogodaka.

Njihovi protivnici, ekipa Lazia se nalazi na 5-toj poziciji šampionata, ali i oni su ozbiljna ekipa ove sezone posebno kada su svi zdravi. Do sada u šampionatu na gostovanjima imaju rekord od 6 pobeda, 2 nerešene i 2 poraza, sa 19 postignutih i 13 primljenih pogodaka. U poslednje vreme nalaze se u odličnojk formi, osim meča protiv Atalante, kada su poraženi rezultatom 2-3.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe nema nikakvih problema sa sastavom tima, osim povređenog Arturo Vidala, dok trener gostiju ne može da računa na startnog defanzivca Luis Felipea i prvog golmana Strakosha.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 63 puta i ono što je očigledno je to da gosti nisu jedna od ekipa koja olako pušta Interu da uzme bodove, a što se golova tiče bilo je šarolikih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos