Inter Milan – Napoli: Analiza utakmice

Milos
28 srpnja, 2020
405 Views
nogomet tipovi

Danas, igramo jednu utakmicu Italijanske Serie A, gde na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu igraju Inter iz Milana i Napoli.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 2-oj poziciji šampionata, ali borba za titulu je gotova, jer je pre dva dana Juventus svojom pobedom osigurao titulu. Ipak, borba nije gotova za Inter, pošto im za vratom duvaju Atalanta i Lazio. Ove sezone na domaćem terenu su do sada imali 10 pobeda, 6 nerešenih i 2 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 38 postignutih i 17 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igraju više nego dobro, a ove sezone na domaćem terenu su odigrali 66.7% utakmica sa više od dva gola, a na 61.1% utakmica je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Njihovi protivnici, ekipa Napolija se nalazi na 7-oj poziciji i vode ozbiljnu borbu sa ekipom AC Milana za poziciju šest na kraju šampionata. Na gostovanjima ove sezone imaju 8 pobeda, 5 nerešenih i 5 poraza uz gol razliku od 30 postignutih i 24 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igraju vrlo solidno, a ove sezone na gostovanjima su odigrali 72.2% utakmica da obe ekipe postignu pogodak i 50% utakmica sa više od dva pogotka.

Očekivani sastavi

Obe trenera imaju manjih problema sa sastavom tima, ali ništa previše bitno što bi uticalo na našu prognozu. Conte neće moći da računa na Matias Vecino i Stefano Sensi, dok Gattuso nema novo povređenih igrača, samo je pitanje da li će Mertens biti spreman za čitavih 90 minuta.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 43 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, Napoli je pobedio 16 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili 17 puta. Što se golova tiče rezultati su prilično šareni, pošto je bilo utakmica sa mnogo, ali i sa jako malo pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Na ovom meču nema jasnog favorita, pošto Inter igra fantastično, a Napoli ne bi smeo nikako da se podceni. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu više od dva pogotka i da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos