Internacional – Chapecoense: Analiza utakmice

tipovi i analize

Iako u prošlosti nismo imali mnogo sreće prilikom tipovanja utakmica iz Brazilskog šampionata, to nas nije poremetilo, jer mi kada pronađemo utakmicu, liniju ili kvotu za koju smatramo da je value, naprosto moramo da je odigramo. Iz tog razloga danas vam predlažemo da odigrate jednu opkladu na utakmici Brazilskog šampionata, koja će se odigrati na stadionu Jose Pinheiro Borda u Porto Alegre-u, između domaćeg Internacionala i gostiju ekipe Chapecoense-a. Imajući u vidu da je Internacional u borbi za mesto koje će voditi u Copa Libertadores sledeće sezone, sasvim smo sigurni da nas očekuje vrlo zabavna utakmica.

Domaća ekipa, koju navijači popularno nazivaju Kolorado, ima sasvim solidnu sezonu do sad. Nalaze se na četvrtom mestu tablice, a kod kuće, kao i svake sezone imaju prilično imresivne rezultate. Naime, na deset susreta na svom stadionu, oni su pobedili osam puta, dva puta igrali nerešeno i nula poraza. Gostujućim ekipama je vrlo teško da igraju na ovom stadionu, jer navijači prave fantastičnu atmosferu i stvaraju veliki pritisak.

1xbet bonus

Sa druge strane Chapecoense ne igra prilično dobro ove sezone, pošto se nalaze na 19-toj poziciji na tabeli i očekuje ih grčevita borba za opstanak ove sezone. Na gostovanjima igraju naročito loše, pošto do sada imaju rekord od jedne pobede, dve nerešene i čak šest poraza. Svakako gostovanje Internacionalu nije mesto gde se lako mogu očekivati bodovi te smatramo da će ovo biti izrazito težak meč za zeleno bele.

Očekivani sastavi

U sastavu domaće ekipe nema problema sa povredama i suspenzijama te trener može da bira sa kojih 11 igrača će izaći na teren. Sa druge strane Chapecoense ima novog trenera, te će on sasvim sigurno promešati karte i na teren će izači jedna nova ekipa sa novom formacijom. Koliko će to biti efikasno ostaje da se vidi.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale 10 utakmica do sada, i prilično čudno Internacional je pobedio na samo tri meče, dva je završeno nerešeno, a Chapecoense je pobedio pet puta. Što se tiče golova, uglavnom su igrane utakmice sa malo golova, ali trendovi nisu dovoljno izraženi da bi se moao izvesti pick iz njih.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako igraju obe ove ekipe, kao i činjenicu da je Internacional strašno nezgodna domaćinska ekipa, a da Chapecoense nema dovoljno kvaliteta, pogotovo na utakmciama na gostovanjima, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Internacional -1AH (Interncional da pokrije -1 Azijski hendikep), koja oklada se plaća solidnom 1.79 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news