Isloch Reserves – Slavia Mozyr Reserves: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan fenomenalan tip i jedan kriminalan tip. Naprosto, desilo se da smo na jednoj utakmici fantastično percipirali kretanje kvote, a da smo na drugoj utakmici uradili nešto što se zove „overthinking“ i naravno promašili tu  utakmicu. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon jučerašnjeg polovičnog danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata rezervi prve lige između ekipa Isloch Reserves i Slavia Mozyr Reserves.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu polovično, pošto nakon 4 kola imaju 2 pobede i 2 poraza. Startovali su sa dva poraza, od strane ekipa Neman Reserves (0-2) i Smolevichi Reserves (2-3), da bi nakon toga izvojevali dve pobede, protiv ekipa Slutsk Reserves (4-0) i Brest Reserves (4-2). Šta je specifično za ovu ekipu je činjenica da oni igraju prilično otvoreno, a da su pritom dosta brljavi u odbrani što ostavlja dosta prostora njihovim protivnicima da postignu pogodak.

Njihovi protivnici, ekipa Slavia Mozyr Reserves je ovu sezonu prilično loše, pošto imaju samo jednu pobedu nakon četiri kola. Izgubili su od Slutska, Bresta i Rukha, a interesantno pobedili su reserve BATE Borisova rezultatom 4-2. Njihove utakmice nisu toliko obojene golovima kao kod domaćina, ali imajući u vidu koliki je Isloch favorit, smatramo da su kladionice ostavile dovoljno prostora.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 2 puta prošle sezone i oba puta je bilo nerešeno, ali su oba puta obe ekipe postigle pogodak, što očekujemo i na ovom meču. Takođe očekujemo dosta pogodaka, pošto je domaća ekipa kvalitetnija.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone očigledno kvalitetnija ekipa, a gosti nisu ni približno snažni kao prošle sezone. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka, ako bude tačno tri ulog se vraća), koja opklada se plaća predobrom 1.87 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news