Italy – Nigeria: Analiza utakmice

Milos
30 srpnja, 2021
487 Views
italy nigeria

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru trećeg kola košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama, gde se sastaju selekcije Italije i Nigerije.

Italija

Selekcija Italije nakon dva kola ima jednu pobedu (Nemačka 92-82) i jedan poraz (Australija 83-86). Ono što smo mogli da naučimo na te dve utakmice je da Italija neće odustati od svog ritma i načina igre bez obzira na činjenicu da li vode ili gube. Jednostavno Sachetti je napravio takvu selekciju igrača, koja može samo da trči i puca.

Nigerija

Afrička selekcija sa druge strane ima dva poraza (Australija 67-84 i Nemačka 92-99). Iako su pre početka turnira važili za ekipu koja bi mogla da iznenadi neke selekcije na ovom turniru (pre svega zbog pobede nad selekcijom USA) oni nisu uspeli da ispune očekivanja eksperata. Sada sa malim šansama za prolaz dalje igraju protiv brze i efikasne Italije.

Očekivani sastavi

Nema previše problema za trenere obe ekipe pred ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 172.5 Points (da obe ekipe postignu 173 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.702 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos