IZNENAĐUJUĆI TRANSFER: Sergio Ramos napušta europski nogomet!?

Stex
14 svibnja, 2024
407 Views

Sergio Ramos, dugogodišnji veteran Seville te legenda španjolske reprezentacije i Real Madrida, će na kraju sezone napustiti klub iz Andaluzije, ali vjerojatno i europski nogomet. Prema informacijama američkih medija, 38-godišnji stoper će nastaviti svoju karijeru u MLS-u.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država nije jedina opcija koju Ramos ima, ali je privlačnija od opcija iz Saudijske Arabije ili drugih dijelova svijeta. Prema izvješću The Athletic-a, ako prihvati ponudu San Diego FC-a, Ramos će postati jedan od najplaćenijih igrača tog kluba, koji će od sljedeće godine biti dio MLS-a.

U svojoj povratničkoj sezoni u Sevilli, klubu u kojem je započeo svoju karijeru prije nego što je postao legenda Reala i igrač PSG-a, Ramos je odigrao ukupno 34 utakmice. Postigao je sedam golova i doprinio Sevilli u zadržavanju prvoligaškog statusa. Njegov ugovor ističe do kraja lipnja.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex