Jahn Ragensuburg – Nurnberg: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je prošao, ali svakako smo morali bolje rezultate imati pošto je od petka do nedelje na pet utakmica koje smo tipovali bilo svega jedan dobitni i jedan polu dobitni pick, dok je tri picka završeno kao gubitni. Iako je ovo prvi vikend posle gotovo mesec dana da nije bilo profita, smatramo da moramo da poboljšamo svoje analitičke sposobnosti i da bolje tražimo value među utakmicama. Baš iz tog razloga smo se odlučili da tipujemo jednu utakmicu iz popularne Cvajte, koja se igra u utorak u terminu od 18:30, kada na stadionu Arena Regensburg, domaća ekipa istog imena dočekuje ekipu Nurnberga.

Domaći sastav, je prije prekida prvenstva bio u groznoj seriji rezultata, pošto nisu bili pobedili na tri utakmice, a nakon nastavka forma se samo malo poboljšala, pošto su odigrali dve nerešene, kod kuće protiv Kiela 2-2 i na gostovanju Sandhausenu 0-0. Pobeda je za njih imperative, pošto se trenutno nalaze na 10-toj poziciji, a ako se loša forma nastavi mogli bi pasti blizu zone ispadanja.

Njihovi protivnici, ekipa Nurnberga se vać naalzi u zoni ispadanja, mada su od početka ovog drugog dela prvenstva izgubili na gostovanju od ekipe St.Pauli 0-1 i odigrali nerešeno sa ekipom Aue 1-1 na domaćem terenu. I pored činjenice da nisu krenuli dobro, oni ove sezone sasvim solidno guraju na gostovanjima jer imaju 4 pobede, 3 nerešene i 6 poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, jer za domaće neće moći da nastupe Federico Palacios, Markus Palionis i Jan-Marc Schneider. ŠTo se gostiju tiče, trener ne može da računa na Michael Frey, Patric Klandt, Virgil Misidjan, Lukas Mül i Enrico Valentini koji sus vi povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 8 puta, i rezultati su na strani domaćih, ali ono što je vrlo interesantno je činjenica da su obe ekipe igrale vrlo efikasne međusobne duele. Naime, na 5 od 7 poslednjih susreta viđeno je više od dva gola, dok je na 6 od poslednjih 7 susreta viđeno da obe ekipe postignu pogodak. Domaći igraju 61.5% domaćih utakmica preko dva gola, dok je kod gostiju taj procenat identičan za njihove gostujuće utakmice.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su goal heppy u ovakvim situacijama i imajući u vidu da obe ekipe moraju da id una pobedu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.94 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news