Intro

Jahn Regensburg – Paderborn: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, zaista ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Nemačke Druge Lige, koje takmičenje nam je u poslednje vreme postalo vrlo interesantno što se efikasnosti tiče. U gradu Regensburg, na stadionu Jahn, sastaju se ekipa Jahn Regensburga i gosti ekipa Paderborna.

Jahn Regensburg

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 13-toj poziciji šampionata, ali spadaju u jednu od najtvrđih ekipa u ligi, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 2.41 gol. Doduše na gostovanjima su zatvoreniji, ali na domaćem terenu ove sezone imaju 4 pobede, 4 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 14 primljenih golova. Na 54.5% domaćih utakmica igraju na manje od tri gola.

Paderborn

Njihovi protivnici, ekipa Paderborna se nalazi na 10-toj poziciji, a njihove performanse na gostujućim terenima su ispod svakog proseka. Naime, oni ove sezone imaju 2 pobede, 4 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 15 primljenih golova. Oni takođe spadaju u manje efikasne ekipe ove lige, jer na njihovim utakmicama pada u proseku 2.45 golova, a od 11 gostovanja na čak 63.6% utakmica je viđeno manje od tri gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 9 puta i ono što je posebno interesantno je činjenica da je na poslednjih sedam susreta čak 5 puta bilo dva ili manje pogodaka. .

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.99 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news