JAKIROVIĆ O PJACI I MIEREZU: Pa kome oni nisu zanimljivi?

Stex
28 svibnja, 2024
722 Views

Sezona Dinama je konačno završena, a sve oči su uprte u finale Lige prvaka koje će odrediti mnogo toga za klub prije ljetne pauze. Ako Real Madrid pobijedi Borussiju, Dinamo će krenuti iz play-offa Lige prvaka i na pripreme će krenuti tek 1. srpnja. No, ako Borussia iznenadi, Dinamo će igrati 2. pretkolo, a pripreme će početi već 17. lipnja.

Sada, dok sezona stoji na prekretnici, igrači Dinama koji nisu u reprezentacijama odlaze na odmor, a isto će učiniti i trener Sergej Jakirović. On je danas razgovarao s novinarima o dojmovima iz protekle sezone, planovima za budućnost, pojačanjima i reprezentaciji.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Što se tiče ljetnog prijelaznog roka, Jakirović ističe da je to više pitanje za sportskog direktora Marka Marića, no razgovori su u tijeku. Klub traži pojačanja u svakoj liniji, možda čak i dvojicu na nekim pozicijama, no sve će ovisiti o mogućnostima i financijskim sredstvima. Poučen iskustvom prethodnog prijelaznog roka, Jakirović ističe potrebu za širokim igračkim kadrom, posebno s obzirom na igranje na više frontova u sljedećoj sezoni.

Kada je riječ o turbulentnoj sezoni koja je iza njih, Jakirović ističe važnost prilagodljivosti i pragmatičnosti, ali i zadržavanje vlastite igre i ideje. Planovi za sljedeću sezonu već su u tijeku, s nadom da će uspjeh u Ligi prvaka biti katalizator za odmor i motivaciju igrača.

Razgovaralo se i o budućnosti ključnih igrača poput Brune Petkovića, Arijana Ademija i Stefana Ristovskog. Petkovićeva sudbina ostaje otvorena, ovisno o njegovim željama i ponudama, dok su Ademi i Ristovski ključni stupovi momčadi i ostaju u klubu.

Osim toga, Jakirović je dotaknuo i temu potencijalnih pojačanja poput Marka Pjace i Ramona Miereza, ističući da su interesantni za klub, ali da je potrebno pažljivo razmotriti svaku opciju.

Na kraju, Jakirović je podijelio svoje dojmove o sezoni, izazovima s kojima se susreo kao trener te optimizam u vezi s budućnošću Dinama, ističući važnost kontinuiranog rada i strpljenja s mladim igračima.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex