Jalapa – Diriangen: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Do sada smo sa 100% uspešnosti tipovali ligu Nikaragua U20, te ćemo danas probati da se oprobamo u seniorskoj ligi sa jednim za nas ne tako čestim betom. Zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom, te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav, ekpa Jalape se trenutno nalazi na 5-toj poziciji u šampionatu sa 6-4-5 rekordom. Na domaćem terenu imaju odličan skor od 5 pobeda i po jedan remi i poraz, uz gol razliku od 9 postignutih i 3 primljena gola. Dakle na sedam utakmica samo 12 golova je viđeno što je ispod 2 gola po meču.

Njihovi protivnici, Diriangen se nalaze na drugoj poziciji, sa rekordom od 9-3-3, a na gostovanjima ove sezone imaju tri pobede, dve nerešene i dva poraza sa 6 postignutih i 7 primljenih pogodaka. Dakle i oni igraju utakmice sa ispod dva gola po meču na gostovanjima.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale već tri puta ove godine i dva puta je bilo 0-0, a jednom je pobedila ekipa Diriangena sa 2-0. Kao što možemo videti trendovi su snažno na strani utakmice sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su kvalitetne, a sasvim smo sigurni da ni jedna ekipa neće želeti da bude poražena na ovom meču, te očekujemo jednu tvrdu utakmicu sa malo golova. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.25 Goals (da obe ekipe postignu manje od tri gola, a ako postignu tačno dva pola opklade je dobitno), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news