JE LI OVO PAMETAN POTEZ? Hajduk u ponedjeljak predstavlja novog sportskog direktora!

Stex
25 svibnja, 2024
209 Views
slika: peakpx

Prošlo je nešto više od mjesec dana otkako je Ivan Bilić postao predsjednik Uprave Hajduka, čime je započelo novo kadroviranje u klubu. Ubrzo nakon toga, sportski direktor Mindaugas Nikoličius objavio je da napušta klub po isteku ugovora na kraju sezone. Najavljeno je i imenovanje člana Uprave za sport, koji će biti ključna figura u sportskoj hijerarhiji kluba.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Sada je jasno da će Nikoličiusov nasljednik biti Nikola Kalinić, dosadašnji napadač Hajduka. Kalinić će brzo preći iz igračke u direktorsku ulogu i suočiti se s izazovom sastavljanja konkurentne momčadi za sljedeću sezonu.

U ponedjeljak će na Poljudu biti održana konferencija za medije na kojoj će Kalinić biti predstavljen kao novi sportski direktor. Nikoličius će se od Hajduka oprostiti današnjom utakmicom protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex